Proslavljen 10. rođendan Coolinarike

Podravka je petu godinu za redom u svojem gastronomskom centru Štagelj u Koprivnici bila domaćin velikog ‘Cool okupljanja’. Ovaj, već tradicionalni susret korisnika Coolinarike obilježava se u godini kada ovaj portal slavi svoj 10. rođendan.

Veliko ‘Cool okupljanje’ događaj je kojeg korisnici Coolinarike željno iščekuju cijele godine. Pokazuje to i dolazak više od 250 gostiju iz svih dijelova Hrvatske te Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Austrije i Švicarske. Tijekom ugodnog druženja korisnici su imali prilike uživati u raznovrsnom kulinarskom programu i bogatoj gastronomskoj ponudi. Jela koja su pri tome kušali spremljena su prema odabiru najpopularnijih recepata koje su upravo oni unijeli na svoju omiljenu kulinarsku web stranicu u zadnjih deset godina.

‘Coolinarika nije samo kulinarska web stranica. Ona je danas dio svakodnevice velikog broja njezinih članova, mjesto na kojem su se razvila, mnoga u početku virtualna, a kasnije i stvarna prijateljstva. Ona je mjesto druženja i ljubavi prema kuhanju,  a jednako je prigrlila eksperte kao i početnike te s veseljem dočekuje svakog novog člana. Drago nam je vidjeti da s uspjehom odgovaramo na vašu svakodnevnu potrebu da se družite i uživate u kreativnom kulinarstvu jer to je upravo i naša strast’, istaknula je članica Uprave Podravke Jadranka Ivanković.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.