Prvi Street Food Festival

Baš ste za nekakav BBQ chickenwings ili možda za ukusnu piletinu u kikirikiju ili biste možda tradiocionalni indijski burek ali Indija je nekako daleko?

Ma nema frke! U centru Zagreba ove subote, 7. rujna,  od 11 do 18 sati duž  prolaza Varšavska 16a, prvi Street Food Festival u Hrvatskoj nudi vam sve navedeno i još mnogo toga na meniju! Samo trebate ušetati i za cijenu ulaznice od 60 kn jedite koliko vam srce poželi! Hranu za Vas priprema osam vrhunskih kuhara na šest gastro punktova!

BBQ chickenwings, Wok by Matija, meksičke tortilje, domaća tjestenine s pestom od rikole, američki hot dog, tradiocionalni indijski burek Samose i najbolje domaće kobacise koje ste ikad probali – bez antibiotika i hormona rasta – ne šalimo se! … mljac! Sjajna zabava, ulični svirači, kutak za djecu – svi ste dobrodošli! Ulaznice se kupuju na samom mjestu događanja. Ulaz za djecu do sedam godina je besplatan. Na festival možete ušetati sa strane Ilice i sa strane Varšavske. Dobrodošli na prvi Street Food Festival u Hrvatskoj!

Opširnije na: www.streetfoodzagreb.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.