Rab Summer Festival

Rab Summer Festival iz godine u godinu postaje sve prestižniji i sve važniji glazbeni događaj tijekom turističke sezone.

Rab Sumer Festival-Ana Rucner (Kopiraj)Zbog toga ne treba čuditi da je ovaj prekrasni otok okupio ne samo zvjezdana imena hrvatske glazbene scene već i desetke tisuća turista željnih dobre zabave i još bolje glazbe. Odlični izvođači, živi ritmovi i atraktivni popratni sadržaji obilježili su i ovogodišnje izdanje Rab Summer Festivala. Otvoren je velikim samostreličarskim turnirom kojim se ožvjela povijest i tradicija Raba da bi samo nekoliko sati poslije na Trgu sv. Kristofora violončelistica Ana Rucner održala nezaboravni koncert. Nakon spoja klasičnog i modernog slijedila su dva velika koncerta, pa su publiku na istom trgu zabavljali i Soulfingersi, dok je na gradskoj rivi održan odličan koncert elektronske glazbe ‘I Love RNB’ na kojem su nastupali ponajbolji hrvatski i međunarodni DJ-i.

I završna večer Rab Summer Festivala donijela je pregršt dobre glazbe i odlične zabave. Tako su na Trgu sv. Kristofora svoje najbolje klapske pjesme rapskoj publici predstavili i otpjevali Tomislav Bralić i klapa Intrade, dok je gradska Riva u programu ‘Clubbing Night’ ponovno okupila vrhunske DJ-e iz cijeloga svijeta.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.