Regionalne zvijezde na Rujanfestu

Šesto izdanje regionalnog gastro-zabavnog spektakla, od 13. do 22. rujna na prostoru kod trgovačkog centra Westgate predstavit će ponajbolje od domaće i regionalne glazbene scene, ali i vrhunske gastro ponude.

Na veliku pozornicu Rujanfesta vraća se Halid Bešlić. U četvrtak, 19. rujna zapjevat će svoje najveće hitove, ali i pjesme s aktualnog albuma ‘Romanija’, koji je već stekao brojne obožavatelje u Hrvatskoj.

Željko Samardžić po prvi će puta stati pred publiku u subotu 14. rujna  i zapjevati ‘Ja te volim više’, ‘Ljubavnici’, ‘Sve je moje tvoje’ i brojne druge hitove.

Još se jedan velikan narodne glazbe pridružuje sjajnoj postavi ovogodišnjeg Rujanfesta. Miroslav Ilić predstavit će se u subotu 14. rujna, a njegov dolazak oduševio je brojne fanove koji će zajedno s njim zapjevati ‘Najlepša si kad se smeješ’, ‘Pusti me da te volim’, ‘Tako mi nedostaješ’…

Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking. Besplatni autobus voziti će sa četiri različite lokacije – iz Zagreba (Črnomerec, Ljubljanica i Studentski dom Stjepan Radić), Zaboka, Krapine i Zaprešića tijekom cijelog dana za vrijeme trajanja festivala.

Karte za sve koncerte ovogodišnjeg Rujanfesta moći će se kupiti na blagani Rujanfesta po cijeni od simboličnih 20 kn. Karte za koncert Severine mogu se osigurati u predprodaji po cijeni od 40 kn u sustavu Eventima. Sve informacije vezane za ovogodišnje izdanje Rujanfesta možete pronaći na službenoj stranici www.rujanfest.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.