Retro proizvodi u Lidlu

Za nostalgične – proizvodi koji bude lijepa sjećanja!

Sjećate li se sladoleda iz plastične loptice? Sjećate li se okruglih šarenih žvakaćih guma, koje su se žvakale 10 odjednom? Sjećate li se Bonny top bombona punjenih čokoladom?

Za svakoga od nas postoji barem jedan proizvod koji u nama budi lijepa sjećanja, bilo da je riječ o slatkišima koje smo dobivali od naših baka ili pak kozmetici koju su koristili naši očevi i djedovi. Sama pomisao na ove stvari dovoljna je da nam izmami osmijeh na lice, i da nas u sekundi vrati u djetinjstvo. Rijetko tko nije jeo Eurocrem blok iz omota ili Vafle Jadran uz Minas kavu, a nekada je gotovo nezamisliva bila kupaonica na čijoj se polici nije nalazio legendarni Ralon losion za poslije brijanja ili pak Ilirija krema za cipele.

Kako ne bismo zaboravili male stvari iz djetinjstva, drage uspomene koje su polagano počele padati u zaborav, Lidl je od četvrtka 3. listopada, pa sve do isteka zaliha, organizirao tjedan retro proizvoda, napunivši svoje police najpopularnijim starim proizvodima. Pravi nostalgičari imat će priliku ponovno pronaći poznate Okrugle žvakaće gume u raznim bojama, Vau Vau bombone, pravi Eurocrem namaz, 48 zaštitnu kremu za ruke, Zdenka topljeni sir Classic, univerzalno sredstvo za pranje rublja Faks i mnoge druge proizvode. Ovaj retro asortiman proizvoda Lidl nudi po iznimno povoljnim cijenama.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.