Rijeka: Međunarodni eko sajam 100% Natural

Brojni izazovi modernog života kojima smo svakodnevno izloženi mnogima su povod za ponovno okretanje prirodi i zdravijem načinu konzumacije hrane i općenito življenja.

Ekološka proizvodnja, energetska učinkovitost, prirodni proizvodi, radionice, degustacije, promocije i predavanja očekuju vas u travnju, u Rijeci, pod zajedničkim nazivnikom sajma 100 % Natural.

Klik marketing od 9. do 12. travnja organizira, u Tower Centru Rijeka, prvi međunarodni sajam 100% Natural . Zamišljen po uzoru na svjetske sajmove, za cilj ima okupiti izlagače iz Hrvatske i regije. Putem zajedničkog nastupa proizvođača i ponuđača  100 % Natural  promovirat će ekološku proizvodnju, energetsku učinkovitost, prirodne proizvode i vrhunske usluge te ih približiti građanima Hrvatske. Posjetitelji sajma moći će isprobati prirodne i zdrave domaće i strane proizvode na jednom mjestu te naučiti ponešto novo. Sajam će okupiti stručnjake iz područja bio proizvodnje i bio energetike te predstaviti inovativna rješenja i projekte vezane uz zaštitu okoliša.

Sajam će biti podijeljen u tri dijela: Hrana iz prirode (eko placa; proizvodi i usluge s eko certifikatom), Udobnost življenja (prirodni materijali i ukrasi, energetska učinkovitost, recikliranje), Ljepota kroz zdravlje (prirodni proizvodi za njegu kože, kose, aromaterapija, prirodna kozmetika, sport i rekreacija). Okupit će se 70 izlagača iz Hrvatske i regije, održat će se čak 35 programskih događanja.

P. R.