Rivijera Crikvenica: Sklad tijela, duše i uma

Ove će sezone gosti na Rivijeri Crikvenica moći uživati još više, biti još sretniji i opušteniji. Pitate se zašto?

Stoljetna destinacija zdravstvenog turizma je, uz konvencionalne metode liječenja u institucijama s bogatim iskustvom i vrijednim rezultatima, proširila ponudu i na razne alternativne metode. Tako je uz raznovrsne turističke sadržaje i manifestacije, Turistička zajednica Grada Crikvenice uz pomoć suradnika pripremila i posebne programe u srpnju i kolovozu.

Osim hrane za tijelo, opuštanja na prekrasnim plažama, šetnicama i u prirodi, naši gosti moći osvježiti i istinski odmoriti i nahraniti um i dušu. Na Glavnoj gradskoj plaži u Crikvenici će se svakoga jutra od 7 do 8 sati ujutro održavati zvukoterapija, točnije opuštajuće zvučne gong kupke, koje će voditi stručne osobe iz crikveničke Udruge Amor. Bit će to jedinstven doživljaj početka novoga dana, u društvu prirode i obilja pozitivne energije.

Gosti u Selcu će pak ponedjeljkom, srijedom i petkom na bazenima hotela Varaždin od 7 do 8 sati ujutro imati priliku uživati uz jutarnju jogu, koju će voditi iskusna instruktorica joge.

Za sudjelovanje u dva nova besplatna programa je sa sobom potrebno ponijeti samo prostirku, dobru volju i nezaobilazan osmijeh.

TZ GC