Rudolph van Veen kuhat će s Barbarom Kolar

Na veliko veselje svih obožavatelja poznatog nizozemskog chefa, Rudolph van Veen dolazi u Zagreb i 16. svibnja kuha na Cvjetnom trgu u društvu pet kandidata koji će ga imati priliku impresionirati.

Svi oni koji bi željeli stati na pozornicu i pokazati Rudolphu svoje umijeće kuhanja, mogu prijaviti svoj recept na www.impresionirajrudolpha.hr do 9. svibnja.

Iako je zvijezda 24Kitchen TV-a vrsni chef, dobro će mu doći ženska ruka u kuhinji pa će tako njegova domaćica u Zagrebu biti voditeljica Barbara Kolar, koje je i privatno veliki gurman te u slobodno vrijeme uživa u kulinarskom eksperimentiranju. Na pitanje što bi sama pripremila Rudolphu i čime bi ga pokušala impresionirati, simpatična Barbara je odgovorila: ‘Jako sam sretna što sam baš ja izabrana da zajedno s Rudolphom sudjelujem u velikom cooking showu na Cvjetnom trgu, moram priznati kako sam i osobno njegov veliki fan. Iako neću kuhati svoje jelo i natjecati se, kad bih imala priliku ugostiti Rudolpha u svom domu, pripremila bih mu večeru u tri slijeda – započela bih s juhom od pečenih rajčica i pestom od bosiljka i pistacija, zatim bih servirala pitu od teletine sa salatom od matovilca i za kraj desert koji sam naučila od moje bake Mađarice Rigo Jancsi.’

Već u prvih nekoliko dana na stranicu www.impresionirajrudolpha.hr pristiglo je puno kreativnih recepata poput muffina od mrkve, povrtne torte, neretvanskih kozica s pljukancima, rižota od pršuta i pistacija, ali i dobro poznatih tradicionalnih zagorskih štrukli.

Izbor pet najzanimljivijih, koje će odabrati stručni tim 24Kitchen TV-a i sam Rudolph, neće biti jednostavan, ali će zabava na Cvjetnom trgu 16. svibnja u 18 sati biti zagarantirana zahvaljujući Rudolphovom šarmu, Barbarinoj duhovitosti i maštovitim natjecateljima.

www.impresionirajrudolpha.hr