Rujanfest počinje sa Severinom

Sve je spremno za početak još jednog Rujanfesta!

Veliki gastro-glazbeni grad, koji se smjestio na prostoru do Westgatea u Zaprešiću, danas otvara svoja vrata i nestrpljivo dočekuje tisuće posjetitelja.

Najpopularnija regionalna glazbenica Severina otvara pozornicu Rujan na kojoj nas u narednih deset dana očekuje još mnogo glazbenih poslastica.

‘Ovo će biti drugačiji i opušteniji koncert. Kada imate zadani koncept kao što je bilo s turnejom Dobrodošao u klub, ne možete pjevati sve pjesme koje ljudi vole i žele čuti. Zato će ovo večeras biti dobra noć, predosjećam!’ – izjavila je dobro raspoložena Severina uoči koncerta na Rujanfestu.

Na West pozornici večeras nas očekuje Crvena jabuka, a najljepše dalmatinske pjesme zapjevat će jedna od najtraženijih hrvatskih klapa Rišpet, na pozornici Rujan prije nastupa Severine.

Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking. U izmjenjenom konceptu očekuje nas do sada najbogatija gastro ponuda koja će biti prezentirana u brojnim gastro kućama – Slavonskoj, Dalmatinskoj, Zagorskoj, Lovačkoj, Makedonskoj te Sarajevskoj. Novosti su Trg Zagrebačke županije na kojem će se predstavljati svi gradovi, Pivski trg saviše od 80 vrsta piva te Vinska cesta, a za sve one željne adrenalinske zabave i uzbuđenja tu je i veliki zabavni park sa vlakom smrti.

Karte za koncert Severine mogu se osigurati po cijeni od 40 kn u sustavu Eventima, a prodaji su i fan pit karte po cijeni od 45 kn. Karte za ostale koncerte plaćaju se simboličnih 20 kn nakon 19 sati.

Opširnije na: www.rujanfest.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.