RUSSELL HOBBS predstavio inovacije na proizvodima za pripremu hrane

Nezaobilazni asortiman uređaja za one koji strastveno vole kuhanje kod kuće

 Russell Hobbs, vodeći proizvođač uređaja za pripremu hrane na prigodnom eventu Russell Hobbs #volimsitnice predstavio je novitete iz svijeta kuhinje.

Russell Hobbs proizvodi nude više od kvalitete, stila i inovacije – oni pomažu u stvaranju slasnih trenutaka koje pamtimo.  Russell Hobbs proizvode kod pripreme jala svakodnevno koristi i poznata voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica.

akter

„Zbog stalnih obveza koje imam ne preostaje mi mnogo vremena za kuhanje, iako jako volim biti u kuhinji i pripremati raznu hranu. Kuhanje je zapravo neka vrsta umjetnosti i moram priznati da s određenom dozom strahopoštovanja pristupam cijelom tom procesu. Russell Hobbs proizvodi koje sam nedavno isprobala, promijenili su moje poimanje kuhinje.Olakšali su mi i ubrzali svakodnevnu pripremu hrane, tim više što imam malo dijete koje je u fazi isprobavanja i istraživanja novih okusa.

Jednostavan užitak skuhanog obroka u krugu obitelji, hranjivi i zdravi smoothie ili miris prve jutarnje šalice kave, čine dio moje svakodnevnice bez kojih ne mogu, a uz Russell Hobbs njihovu izvedbu učinili su još praktičnijom i privlačnijom“, izjavila je tom prigodom Doris Pinčić Rogoznica.

dsc_9582

Prigodom predstavljanja Russell Hobbs proizvoda, zdrave napitke od voća i povrća pripremala je poznata blogerica Natalie Knežić (blogwww.natalieshealth.com), inače foodie zaljubljenica u zdravu hranu. Promijenivši prije nekoliko godina svoj lifestyle, a posebno prehranu, Natalie je uz pomoć Russell Hobbs proizvoda kreirala zdrave recepte i iz iskustva savjetovala o zdravim prehrambenim namirnicama.

PR : Akter public

Fotografija : Rene Karaman