S ABC sirom do školske opreme

Ljetni praznici bliže se kraju što znači da uskoro počinju pripreme za povratak u školske klupe, a  kako bi se pobrinuo da nova školska godina počne veselo i bezbrižno, omiljeni ABC svježi krem sir pripremio je 50 nagrada za nabavu školskog pribora i opreme

Kao i svake godine, sredina ljetnih praznika vrijeme je u kojem počinju pripreme za novu školsku godinu. Iako je tijekom ljeta školarcima uglavnom najveća briga kako ispuniti slobodno vrijeme ili koliko je još dana ostalo do povratka u školske klupe, kupovina školskih udžbenika i opreme za školu veliki je izdatak za obiteljski kućni budžet. Upravo iz tog razloga je ABC svježi krem sir, najomiljeniji sirni namaz hrvatskih potrošača, pripremio ljetnu nagradnu igru s 50 odličnih nagrada za nabavu školskog pribora i opreme.

Prehrambene navike i odabir hrane oblikuju se u djetinjstvu, a najbolji način kako na to utjecati je vlastitim primjerom. Svi već dobro znamo da je doručak najbitniji obrok u danu, pogotovo za školarce i djecu u razvoju, a ima li boljeg doručka od svježeg ABC krem sira prepunog važnim nutrijentima? Bilo da ga vi ili vaši najmlađi najviše volite ujutro kako bi dobili snagu za cijeli dan, ili vam ABC sir, kao prirodan i lagan izbor, čini savršen međuobrok ili večeru, spojite ugodno s korisnim te sačuvajte aluminijske poklopce s pakiranja.

Upravo vas aluminijski poklopci mogu dovesti do vrijednih nagrada jer je za sudjelovanje u nagradnoj igri dovoljno kupiti pet komada bilo kojeg ABC svježeg krem sira od 100 ili 200 g u Konzumu i poslati alu poklopce s pakiranja i osobne podatke na adresu: Belje marketing, Industrijska zona 1, 31326 Darda. Požurite jer vremena je ostalo još malo. Nagradna igra traje do 15.08.2016., a jedna od 50 Konzum poklon kartica u vrijednosti od 500 kn koje dijelimo, zasigurno će doći u pravi trenutak kako bi ju iskoristili za kupovinu školske opreme.

Dodatne informacije saznajte na www.abcsir.hr

 

PR: 404