S Idom Prester zavirite u najpoželjniju europsku destinaciju

„City Break Zagreb”

Bez obzira dolazite li u Zagreb prvi put kao turista, u sklopu poslovnog puta ili je ovaj grad vaša svakodnevica, zasigurno ste se puno puta priupitali u koje restorane otići, koje manifestacije posjetiti i gdje izaći. Upravo, od sada ono najbolje što Zagreb nudi možete otkriti u svega par trenutaka uz „City Break Zagreb“.

 Naime, riječ je o dinamičnoj i izuzetno zanimljivoj emisiji kroz koju vas simpatična voditeljica Ida Prester vodi kroz najcool mjesta u različitim kvartovima Zagreba, savjetuje najbolje lokacije gdje odsjesti, otkriva najatraktivniju kulturnu baštinu i prirodne ljepote koje grad nudi, brojna događanja, najbolji shopping u gradu, možete saznati gdje popiti kavu, pojesti najfinije kolače i još puno toga što nikako ne smijete propustiti.

Družeći se s ljudima iz cijele regije, shvatila sam da veliki broj mladih nikada nije bio u Zagrebu. Nemaju ideju kako bi Zagreb mogao izgledati, po čemu je poznat, postoji li tamo išta njima zanimljivo. Ima onih koji imaju predrasude prema našem gradu, zamišljaju ga sivog, sterilnog i dosadnog. A Zagreb je sasvim suprotno od toga! Prepun zelenila, događanja, festivala, bučnih klubova, ali i povijesnih legendi, priča, spomenika i srednjovjekovne arhitekture. Kombinacija sačuvane tradicije i modernog urbanog koda, muzeja i grafita, Gornjeg grada netaknutog još od feudalizma i krcatih kafića, restorana i partijanerskih rajeva. Ideja je bila pokazati barem dio najljepšeg što Zagreb nudi – od nezaobilaznih znamenitosti, hotela, zabave, gurmanske ponude… Bilo je teško odabrati koje lokacije uvrstiti u emisije, a koje izostaviti, nadamo se da smo pogodili trenutno najzanimljivije i najreprezentativnije. Ovo je tek prvih 8 epizoda, što smo propustili, doći će na red u novom bloku“ – izjavila je Ida Prester, voditeljica emisije „City Break Zagreb”.

Kroz osam kratkih epizoda, koje se mogu pratiti svaki ponedjeljak na MTV kanalu s početkom u 21:00 sat, može se upoznati Zagreb u potpuno drugačijem svijetlu i uvjeriti zašto se baš ovaj grad sve češće spominje kao jedan od najinteresantnijih gradova Europe. Sve epizode nakon premijernog emitiranja mogu se pratiti i putem društvenih mreža Turističke zajednice grada Zagreba i MTV-a te YouTube kanala.

U ovom trenutku zavirite u prve tri epizode „City Break Zagreb” i saznajte koja mjesta biste trebali svakako posjetiti dok vas put nanese u Zagreb, a ovo je samo djelić onoga što vas očekuje kroz ostale epizode o Zagrebu.

Emisija City Break Zagreb nastala je u suradnji Turističke zajednice grada Zagreba, MTV kanala i Indigo Production producentske kuće.

PR: Suzana Jovanović