Sajam kontinentalnog turizma Wellcone

Sajam kontinentalnog turizma Wellcone održat će se od 13.-15.2016  u dvorani SŠ Krapina u Krapini.

Hrvatsko zagorje je dom srdačnih i gostoljubivih domaćina u zelenom, očuvanom i bregovitom ambijentu Središnje Europe gdje se kroz povijest, kulturu, umjetnost, gastronomiju, terme i brigu o zdravlju nudi suvremeni, aktivni odmor u tradicionalnom okruženju. Zbog toga su ostvareni rezultati u turizmu za očekivati, kao i stalan porast broja dolazaka turista i broja noćenja, što je rezultiralo time da se Krapinsko-zagorska županija nalazi na 2.mjestu po broju dolazaka turista između 12 županija kontinentalne Hrvatske.

Ono što kontinentalna Hrvatska nudi jest termalna regija nadohvat ruke, u kojoj se svaki gost osjeća kao kod kuće, prožeta bogatom tradicijom i kulturnim dobrima, prirodnim ljepotama i gastronomskom ponudom. Kao takva se ističe idealnom destinacijom za obiteljski odmor, aktivni odmor za mlade, dnevne izlete, brigu o zdravlju i opuštanje.

Kohezijom nacionalnog i županijskog plana strategije razvoja turizma prepoznata je potreba o predstavljanju ponude kontinentalnog turizma Hrvatske stranim i domaćim interesnim skupinama. Cilj regionalnog sajma kontinentalnog turizma Wellcone jest okupiti na jednom mjestu cjelokupnu kulturno-turističku ponudu kontinentalnog dijela Hrvatske, kako bi se privukla poduzeća i turistički djelatnici iz susjednih zemalja, koji bi dolaskom na sajam doživjeli ponudu kontinentalne Hrvatske kako bi je mogli uvrstiti u svoje ponude.

Sajam će kroz 3 dana predstaviti ponudu kontinentalne Hrvatske, uključujući različite skupine izlagača: hotele, restorane, vinarije, seoske turizme, turističke i putničke agenije, OPG-ove, turističke zajednice, županije i gradove, muzeje, toplice, svetišta, te sve turizmu srodne djelatnosti.

Bogat program uz kulturno-turistčku ponudu, razne radionice i tribine, garancija su zadovoljstva svakom posjetitelju.

Dobrodošli, Wellcone!

Vise o sajmu na linku