Šampanjac Veuve Clicquot u bojama jeseni

Veuve Clicquot, šampanjac koji datira iz 18. stoljeća, predstavljen je ekskluzivnim partyjem u čarobnom vrtu Hrvatskog muzeja arhitekture u Zagrebu.

Šampanjac Veuve Clicquot-Gordan Mohor, Renata Sabljak, Jasna Mohor i Vlado Šušak (Kopiraj)Uz domaćine večeri Gordana i Jasnu Mohor te Vladu Šuška, u jedinstvenom okusu uživali su poslovni ljudi, profesionalci u vinskom biznisu i osobe iz javnog života.

Posebna gošća večeri bila je glumica i pjevačica Renata Sabljak koja je glazbenom točkom iz mjuzikla Cabaret oduševila goste, a Tango Appassionato, predvođen Josipom Novoselom, tijekom vrtne zabave svojom je glazbom podsjetio na vrijeme 1920-ih godina.

‘Zadovoljstvo nam je što predstavljamo Veuve Clicquot, koji u ponudi Miva Galerije vina zauzima posebno mjesto, a njegova zlatna boja idealna je da nazdravimo jeseni koja je pred nama’ – rekao je u prigodnoj zdravici domaćin Mohor.

Uzvanici su imali prilike kušati Veuve Clicquot Ponsardin brut, zlatno žute boje i ugodnog mirisa koji u početku podsjeća na voće i suho grožđe, potom na vaniliju, a kasnije na brioše. Gosti su se složili kako Veuve Clicquot Ponsardin predstavlja idealnu ravnotežu između finoće i energičnosti.

Veuve Clicquot šampanjac utjelovljuje suvremenost i stoljetnu tradiciju s posebnim naglaskom na kvalitetu koje je prepoznata diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.