Sanja Doležal i Gordan Kožulj – novi ambasadori Terma Tuhelj

Terme Tuhelj i Terme Olimia, zahvaljujući nizu investicija i noviteta koje uvode, poput proširenja kampa, obnove animacijskog parka u Termama Tuhelj, novih wellness usluga, te potpuno novog koncepta zdrave hrane, najavile su vatreni provod za nadolazeće ljeto.

2-Gordan KožuljBivši hrvatski plivač Gordan Kožulj, te TV voditeljica i pjevačica Sanja Doležal, novi su ambasadori kvalitete i dobrog imidža za 2014. godinu, koji će predstavljati Terme Tuhelj, te prenositi svoja iskustva i doživljaje javnosti i prijateljima. Ponosni na veliki broj stalnih gostiju, Terme Tuhelj i dalje nastavljaju kampanju  ‘Postani ambasador’ , te tako i dalje daju mogućnost svim svojim gostima da postanu njihovi ambasadori dobre volje, te da šire pozitivne emocije, i to putem nekoliko kanala,  web stranice Terma Tuhelj, Facebook stranice Terma Tuhelj ili putem online razglednice koja je dostupna tijekom boravka u hotelu Well****.

3-Hoyka-Sanja Doležal‘Lijepo je znati da postoji mjesto gdje se čovjek može u potpunosti opustiti, a Terme Tuhelj su jedna od takvih destinacija.’, izjavila je nova amasadorica Terma Tuhelj Sanja Doležal. ‘Moja djeca su oduševljena bazenima i dnevnom zabavom, a ja se ipak više volim povući u prostorije wellnessa i isprobavati nešto što nemaju svi.. masaže tibetanskim zdjelama, posebne masaže stopala nakon koje se osjećaš kao da hodaš po oblacima..zatim isprobavati vitalnu hranu itd. Veoma je hrabro krenuti u smjeru u kojem se razvijaju Terme Tuhelj. U jednom novom konceptu gdje se vidi da se ne žudi samo za masovnošću nego se u potpunosti posvećuju gostu i omogućavaju mu da se osjeća drugačije!’ , dodala je Doležal.

Oduševljenje titulom ambasadora nije krio ni Gordan Kožulj koji je tom prigodom izjavio: ‘Nakon što sam se prestao aktivno baviti plivanjem i ušao u svijet poslovnih ljudi, shvatio sam da nije sve samo u cjelodnevnim sastancima koje se vrlo često događaju u zagušljivim dvoranama. Sretan sam što su Terme Tuhelj postale mjesto sretanja poslovnih ljudi gdje u jednom neformalnom okruženju mogu razmijeniti svoja iskustva, naučiti nešto novo i što je najvažnije opustiti se.’

4-Terme Tuhelj‘Krenuli smo u jednom potpuno novom smjeru gdje težimo da se naši gosti osjećaju drugačije, bolje i sretnije. Želimo postati destinacija gdje će ćemo goste učiti pozitivnim navikama koje će moći primijeniti kod kuće, uvijek znajući da postoji destinacija gdje se mogu vratiti i naučiti još nešto novo’, naglasila je prilikom press konferencije Ivana Kolar,  direktorica Terma Tuhelj.

Akterpublic