Sanja Doležal otkrila tajnu pravilne prehrane

Pravilna prehrana te briga o tijelu i duši, danas je glavna tema u svim koloarima. Što jesti? Kako vježbati? Kako njegovati tijelo? Samo su neka od pitanja koje muče mnoge muškarce i žene. Sanja Doležal, ambasadorica Terma Tuhelj otkriva kako joj vitalna hrana pomaže u održavanju vitalnosti i podizanju energije.

Vitalna hrana u restoranima Terma Tuhelj označena je simbolom jabuke kako bi gost mogao vidjeti da se radi o vitalnom jelu te time izabrati svoj vitalni obrok. Hrana se priprema s niskokaloričnim namirnicama, bez puno začina i masti, a goste se upućuje da hranu začine prema svojem ukusu i potrebama te su mu na raspolaganju razni začini i hladno prešana ulja sa savjetima zašto je određeni začin dobar te kako ga kombinirati s određenim jelom. Velika pažnja posvećuje se pripremi hrane pred gostom te se veliki dio hrane priprema na tzv. show cookingu, pa gost može sam skombinirati namirnice i savjetovati se s našim kuharima, ali i dobiti jelo pripremljeno baš za njega, po njegovom ukusu i najsvježije moguće. Za goste pripremljen je čitav niz informacija, savjeta, znanja i radionica kako pripremati vitalnu hranu i kod kuće, kako optimizirati unos kalorije te kako iste na zabavan i ne opterećujući način i potrošiti.

Sanja: ‘Vitalna hrana me oduševila i počela sam je pripremati i kod kuće. Ukusna je i zdrava, a ono što je najbolje, sadrži jednostavne prirodne namirnice. Menta me oduševila jer ni sama nisam znala što se sve s njom može napraviti i koliko ima blagotvorno djelovanje na čovjekov živčani sustav. Griz s mentom postao je moja zdrava slastica, a čaj od mente idealno rješenje za smirivanje organizma prije spavanja!’

P. R.