SAPONIA I BRODOMERKUR – ZAJEDNO ZA JUG HRVATSKE

Dezinficijensi Saponije i u prodajnim centrima Brodomerkura

Ovih dana jedno od najvažnijih pitanja je – gdje se može kupiti  BIS Handysept i Deziclean, proizvodi za dezinfekciju ruku i površina koje proizvodi Saponia. Osim što ih distribuira u ljekarne  širom Hrvatske, sada se BIS Handysept i Deziclean mogu kupiti i u otvorenim  prodajnim centrima Brodomerkur. Prodajni centri Brodomerkur trgovina specijalizirani su za prodaju građevinskih materijala i roba vezanih uz opremanje i uređenje interijera i eksterijera,  locirani su uglavnom u južnom dijelu Hrvatske , području gdje se zadnjih dana bilježi povećani broj  novih  slučajeva zaraze. Brzom reakcijom Saponije i Brodomerkura, tvrtki koje su u vlasništvu Mepasa, osigurana je dostupnost sredstava za dezinfekciju i za to područje Hrvatske.

Proizvodi za dezinfekciju se mogu kupiti u prodajnim centrima Brodomerkura  na sljedećim lokacijama: TC BRODOMERKUR Dujam, Solinska 47 , Split; TC BRODOMERKUR Šibenik, Put Solarisa 7, Šibenik; TC BRODOMERKUR Knin,Trg A. Starčevića 1, Knin.

Nadalje, BIS Handysept i Deziclean mogu se nabaviti i u franšizama Brodomerkura –Vrgorac (Pod glavicom 3), Metković (A.K. Miočića 52), Vinjani Donji.

Osim što se u otvorenim objektima Brodomerkura mogu nabaviti sredstva za dezinfekciju  , svi  su objekti dobro  snabdjeveni i drugim proizvodima Saponije – od deterdženata za rublje, sredstava za čišćenje do sapuna, odnosno svime  što je neophodno  za održavanje čistoće i higijene u domaćinstvu.

Kako bi osigurala dovoljnu količinu proizvoda za dezinfekciju, Saponia je organizirala proizvodnju dezinficijensa u 3 smjene i  omogućila građanima  Hrvatske  što bolju zaštitu od  korona virusa.

PR365