Segafredo Zanetti otvorio novi ured i edukacijski centar

 Kako pripremiti il vero espresso italiano?  Tajnu zna Segafredo Zanetti, svjetski lider u proizvodnji kave

Segafredo Zanetti, ambasador originalne talijanske kulture ispijanja espressa, svečano je otvorio novi ured i edukacijski centar u zagrebačkoj Hektorovićevoj ulici 2.  Osim u Zagrebu, „Scuola di barista“ uskoro se otvara u Splitu i Rijeci. Tajna pripreme pravog talijanskog espressa svim partnerima ovog vrhunskog svjetskog brenda sada je na dohvat ruke.

Na hrvatskom tržištu Segafredo Zanetti prisutan je od 2015., i od tada provodi misiju servizio e qualità – pružajući kupcima vrhunsku uslugu i kvalitetu. Riječ je o brendu koji jedini na svijetu kontrolira cjelokupni proizvodni ciklus i kakvoću, od uzgoja sirovine do gotovog proizvoda u šalici. Osim plantaže kave i tvrtke za trgovinu sirovom kavom, u njegovom vlasništvu je i 18 pržionica širom svijeta, tvornica aparata La San Marco i preko 400 franšiznih barova u 50 zemalja. U želji da kavoljupcima ponudi vrhunski espresso, s kupcima se radi direktno, brinući o kvaliteti doslovno svake šalice Segafredo kave.

Tim Segafredo Zanetti, Gottfried Blaschka CFO Central Europe, Marin Čavlina Country Manager Hrvatska i Wolfgang Reichl General Manager Central Europe

Asortiman Segafreda zadovoljit će najstrastvenije zaljubljenike u ovaj topli napitak. Extra Strong kava, izvrsna je kompozicija najfinijih zrna prženih na klasičan venecijanski način, što joj daje snažnu, plemenitu strukturu te karakterističan intenzivni okus. Segafredo Extra Mild krasi  blaga aroma i elegantan okus, a uživanje u ovoj kavi gotovo nikad ne prestaje s jednom šalicom. Segafredo Mild blagog je i zaokruženog okusa kave, koja se može se piti u svako doba dana. Uživat ćete u punom, tipičnom talijanski karakteru i živahnoj aromi.

Posebnost Segafreda je i Bio kava Organica, nositelj certifikata ekološkog uzgoja i ‘Fair Trade’ pravedne trgovine. Svoj profinjeni okus i bogatu aromu Organica može zahvaliti zrnima kave robusta te duljem i intenzivnijem prženju.

„Uvjereni smo da glasovitost marke Segafredo Zanetti, profesionalan prodajni tim, vrhunska kompetencija naših certificiranih barista i besprijekorna kvaliteta uspješno drže korak sa sve većom sviješću o važnosti kvalitete u ugostiteljstvu. Upravo, otvaranjem edukacijskog centra ‘Scuola di barista’ našim partnerima želimo približiti misiju poduzeća Segafredo Zanetti, a to je širenje okusa, kulture i pripravljanja pravog talijanskog espressa“, staknuo je Marin Čavlina, Country Manager, Segafredo Zanetti Croatia d.o.o.

PR: Lollipop