Sigurnost u turizmu

U Bluesun hotelu Elaphusa, u Bolu na otoku Braču, 19. i 20. rujna održat će se 1. međunarodna konferencija ‘Sigurnost u turizmu’.

Kako djeluju turističke policije u SAD-u i svijetu? Koliko je sigurnost važna za uspjeh turizma? Kako zaštititi turiste u hotelima? Kako su Britanci čuvali Olimpijske igre u Londonu 2012.? Najbolja iskustva europskih turističkih gradova. Kako policija čuva turistički Zagreb? Prednosti tehničke i tjelesne zaštite u kampovima i odmaralištima. Zašto je važan helikopterski prijevoz? Suživot turista i mještana tijekom festivala Garden. Hrana kao element sigurnosti. Protupožarna zaštita u hotelima. Prevencija šumskih požara. Najbolji načini evakuacije turista… Na ta i ostala pitanja tijekom dva dana konferencije odgovarat će vrhunski domaći i inozemni stručnjaci iz SAD-a, Velike Britanije, Francuske, Njemačke i Norveške.

Konferenciju organiziraju časopis Zaštita tvrtke Tectus, Hrvatski forum za urbanu sigurnost i EFUS, a održava se pod pokroviteljstvom MUP-a i Ministarstva turizma.

Opširnije na: zastita.info

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.