Sirela: Novi izgled i sir Tilzit

Sirela, poznata robna marka sireva, dobila je novog člana obitelji – polutvrdi sir Tilzit – te novi izgled koji odsad krasi logotip s ikonom majstora sirara.

Sireline su novitete u vinoteci Bornstein u Zagrebu predstavili Alen Fontana, direktor Dukata, te Đuro Hehet, Sirelin dugogodišnji majstor sirar, u društvu Renea Bakalovića, poznatog hrvatskog gastronoma.

Redizajn linije rezultat je istraživanja želja potrošača te činjenice da su za umijeće stvaranja sireva te njihovu vrhunsku kvalitetu zaslužni upravo Sirelini majstori sirari. Jedan od njih je i Đuro Hehet koji je kao majstor sirar u Dukatu proveo 41 godinu, a kao sadašnji Sirelin ambasador glavni je akter i novog Sirelinog TV spota.

Sirela- Tilzit‘Sirelino repozicioniranje i redizajn utjelovljuju Sireline ključne vrijednosti – vrhunsku kvalitetu sireva te ekspertizu i iskustvo zaposlenika bjelovarske tvornice sireva, a posebno majstora sirara. Naši su stručnjaci naša najveća vrijednost, zato ih s ponosom predstavljamo javnosti’, rekao je Alen Fontana, direktor Dukata.

Osim u novom dizajnu, ljubitelji sireva odsad mogu uživati i u novom polutvrdom kravljem siru Sirela Tilzit. Odlikuju ga blago slankasti okus i karakteristična čipkasta struktura, a dobio je najviše ocjene potrošača. Sirelin Tilzit dostupan je u blok pakiranju od 3 kg i 400 g te narezan na tanke ploške u novom slice pakiranju od 150 grama.

Media val