Skoči u avanturu! Skoči u Aqualunu Terma Olimia!

King Kobra od ove sezone ima pojačanje. Black Cannon novi je adrenalinski hit, a ljubitelji prirode uživat će u glampingu, još jednom novitetu Terma Olimia

Započnite ljetnu avanturu adrenalinskim spustom kroz dvije zatvorene cijevi Black Cannona, novog tobogana u termalnom parku Aqualuna. Ovo je dodatno pojačanje „King Kobri“, najvećem toboganu u Sloveniji koji nosi titulu „kraljica adrenalina“, a s padom od 50 stupnjeva mamac je za one najhrabrije.

Aqualuna Terma Olimia i ovoga je ljeta top destinacija za ljubitelje vodenih atrakcija. Tu najmlađi ostvaruju sve svoje snove! Mini klub King Kobra s veselim animacijskim sadržajima, dječji bazeni, bazen s najvećim valovima u Sloveniji i 11 tobogana, tvrđava i dvorac u Aquadžungli, trampolini, proslave rođendana, svakodnevne zabave, lov na zlato… tek su neke od aktivnosti koje ih očekuju. Uživat će u Aquasafariju i figurama životinja u prirodnoj veličini, savršenim hotspotovima za selfije. Cijena ulaznice uključuje korištenje igračaka, tobogana, suncobrana i ležaljki. Na svakom koraku očekuju vas ugostiteljski objekti, a nikako ne propustite ukusan sladoled kuće.

Ljetni odmor po vašoj mjeri! Kamo ako ne k nama?!

Ovoga ljeta iskoristite posebnu ponudu obiteljskih hotelskih paketa Terma Olimia s besplatnim boravkom za dvoje djece. Tijekom ljeta svako dijete dobije dar, dok je svakodnevno organizirano i dvosatno čuvanje djece. Za to vrijeme posvetite se sebi i ne propustite opuštanje u Wellnessu Orhidelia, dobitniku prestižne titule „naj wellnessa“ Slovenije osmu godinu za redom.

Novu sezonu Terme Olimia odlučile su otvoriti s vrhunskim kampingom. Za ljubitelje glamura i luksuza, tu je glamping koji se prožima s prekrasnom prirodom i prati filozofiju selfnessa.

A oni koji ostaju malo dulje, uživat će u upoznavanju okolice i vožnji uređenim biciklističkim stazama po idiličnom Parku prirode Kozjansko.

PR: Lollipop