Škola kuhanja bez glutena

Kuhanje bez glutena u glutenskom svijetu postaje sve prisutnije, a tako osobe koje boluju od celijakije dobivaju sve veći prostor za podizanje vlastitog prehrambenog standarda, kvalitete života te širenje svjesnosti o celijakiji.

I ne samo to, bezglutenska kuhinja postaje sve prihvatljivija osobama koje nemaju celijakiju, već pate od intolerancije na gluten ili ga zaobilaze u svakodnevnoj prehrani iz bilo kojeg razloga.

Kako je u Hrvatskoj ponuda kulinarskih aktivnosti na tom području gotovo nepostojeća, tvrtka Abeona j.d.o.o. je odlučila započeti edukacije i škole kuhanja bez glutena te ovim putem predstavlja svoj prvi konkretan proizvod.

Kako savladati tehnike izrade bezglutenskog tijesta i ostalih jela te koje trikove u takvom kuhanju trebate znati kao i na što sve trebate paziti kada ste domaćin bezglutenskom gostu, možete naučiti u prvoj hrvatskoj Školi kuhanja bez glutena.

Bezglutenska škola kuhanja će se održati 28.2. do 2.3.2 u Rovinju, u hotelu Adriatic.

Program obuhvaća 10-satnu školu od koje je sat vremena teretsko predavanje o osnovnim tehnikama i sirovinama u bezglutenskom kuhanju, kao i o osnovama dekontaminacije kuhinjskih prostora, načinu posluživanja, dekoriranja i ostalom vezanom uz tu problematiku.

Nakon toga, u iduća dva dana, predstoje 3 bloka po 3 sata interaktivnog kuhanja sudionika podijeljenog u 3 teme; slastice, kruh i peciva te svježe tjestenine.

Što sve obuhvaća aranžman i kako se prijaviti, saznajte na: www.abeona.hr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.