Nespresso ove blagdanske sezone fokus stavlja na ‘Čaroliju putovanja’ kroz nove okuse kave, čokolade i biskvita koje je kreirao svjetski poznati chef Jean Imbert
Od Pariza, grada svjetlosti, preko Edinburgha i New Yorka pa sve do Latinske Amerike, Nespresso vas ove godine poziva na ekskluzivno putovanje kroz okuse svijeta u vašoj šalici. Inspirirana kultnim vlakom Belmond, blagdanska kampanja u fokus stavlja umjetnost putovanja te vrhunske limited edition okuse kave i slastica u izboru slavnog chefa Jeana Imberta.
Kroz „Čaroliju putovanja“ i ekskluzivne okuse Nespresso kave, i vi se možete otisnuti u blagdansku avanturu Jeana Imberta, inače vlasnika Michelinove zvjezdice te autora menija i chefa u vlaku Belmond Simplon Orient-Express. Tri nova okusa kave za Original i Vertuo sustave te ukusne slastice koje se savršeno sparuju s njima sve su što vam treba ovih praznika.
Prvo putujemo u samo srce Pariza, gdje nas dočekuje originalna ideja Jeana Imberta – Almond Croissant Flavour. Aromatizirani napitak preporučuje se piti kao Cappuccino kako biste otkrili raskošne note badema i maslaca koje podsjećaju na djetinjstvo.
Nezaboravni Espresso i Double Espresso pobuđuju sjećanja na dugačka putovanja vlakom kroz Latinsku Ameriku. Aromatična mješavina koja uključuje arabiku iz Perua i Kostarike, obogaćena Robustom, ova kava ističe se notama tostiranih žitarica i drvenastim notama. Uživajte u crnoj kavi ili u dozi luksuza u Latte Macchiato na Original aparatu, ili u Double Cappuccino kavi na Vertuo sustavu.
Kao hommage svojim avanturama, Jean Imbert stvorio je Peanut and Roasted Sesame Flavour kavu, koja kombinira note prženog sezama, kokica i orašastih plodova. Ovaj će vas napitak ugrijati i uvesti u blagdansko raspoloženje gdje god se nalazili.
„Kroz posvećen rad i blisku suradnju s cijelim Nespresso timom pažljivo smo usavršavali ova remek djela, a svaka ekskluzivna kava stvorena je iz uzbudljivog izazova. Jako sam ponosan na rezultat jer ove kave pobuđuju dragocjene uspomene s mojih putovanja, prenoseći esenciju dalekih zemalja i omiljenih europskih metropola kroz nezaboravne okuse“, rekao je Jean Imbert.
Osim dalekim destinacijama, slavni francuski chef odao je počast i svom domu, točnije svojoj baki i njezinoj kuhinji. Na temelju njezinih jela, razvio je limited edition vrhunske čokolade. Napravljene od pažljivo izabranih kakao zrna s certifikatom Rainforest Alliance iz Konga, sadrže 70% tamne čokolade s karameliziranim lješnjacima.
Osim toga, tu su i slastice koje će se savršeno spojiti s Nespresso kavama, a koje su također inspirirane putovanjima i ostat će u redovnoj Nespresso ponudi.
Lemon Flavoured Shortberead poslastica je s osvježavajućim okusom limunove kore, koji prenosi duh povijesnog šarma Edinburgha, škotske metropole koju su svojedobno nazivali i „Parizom sjevera“.
Potpuna suprotnost je pravi njujorški Chocolate Chips Cookie, koji predstavlja kombinaciju bogatih čokoladnih nota i nagovještaja vanilije, koji će vas jednim zalogajem prenijeti na užurbani Manhattan.
Bilo da želite počastiti sebe ili svoje najdraže, Nespresso je i ove godine pripremio sjajne poklone. Od već tradicionalnog Adventskog kalendara te dodataka poput termosice Travel Mug i Nespresso šalica, sve do posebnog izdanja Vertuo Pop+ aparata za kavu, koji dolazi u s luksuznom mat crnom završnicom te zlatnim i crnim kromiranim naglascima, što dodatno podiže ekskluzivnost poklona.
Komunikacijski laboratorij