Snimljena božićna čestitka u Termama Tuhelj

Ni kiša ni loše vrijeme nisu mogle pokvariti dobro raspoloženje Mirne Maras, Janka Popovića Volarića i Atomic dance factoryja prilikom snimanja božićne čestitke u Termama Tuhelj, kojom su otvorili srca i svim ljudima poželjeli najiskrenije čestitke za Božić i Novu godinu.

Snimanje čestitke samo je jedan od niza projekata Terma Tuhelj, koji je ovoga puta bio pod dirigentskom palicom mladog snimatelja Tina Majnarića i voditeljice marketinga Terma Tuhelj, Petre Novak. No ipak, ovo nije klasična čestitka s božićnim ugođajem, već čestitka koja prikazuje Janka kako šeće modernim hotelom Well, Mirnu kako uživa uz whirpool u private spa, jednoj od novih prostorija SPAeVITA centra te Atomic dance factoryju koji se odlično zabavljaju na Vodenom planetu.

Poruka koju su prenijeli široj zajednici jest ta da je ponekad potrebno samo malo kako bi čovjek bio sretan. Potrebno je naći vremena za sitne užitke koji će nas napuniti energijom i vratiti nam snagu. To može biti wellness, kupanje u termalnoj vodi ili jednostavno druženje s prijateljima i dragim osobama.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.