Španjolski i portugalski specijaliteti

Lidlovi kupci koji vjerno prate gastronomske ture, ovoga tjedna napokon dolaze na svoje.

U svim Lidlovim trgovinama ponovno počinje Tjedan Španjolske i Portugala, u sklopu kojeg će ponuda biti nadopunjena mediteranskim specijalitetima kojima nitko ne može odoljeti. Ove suncem i morem okupane zemlje nude najbolje od prirode – pršut, sireve, masline, maslinovo ulje, kvalitetna vina, morske plodove.

Od ponedjeljka, 20. travnja, nemojte propustiti priliku opskrbiti se nekim od najukusnijih mediteranskih delikatesa poput Jamon Serrana, Turron poslastica, španjolske sirne plate, Mahon i Manchego sir, zelenih maslina, brojnih vina, ekstra djevičanskog maslinovog ulja, Paelle, kolutića liganja u tijestu, morskih plodova, Piri-piri umaka, Češnjaka u marinadi.

Lidl je pripremio i najbolje španjolske i portugalske deserte kao što su Bizcocho i Palmeritas kolač, Magdalena i Ensaimadas španjolski kolač, namaz od dunje, puding s keksom ili pak kolačići s bademima.

U ponudi su i praktični neprehrambeni proizvodi poput tava za paellu, seta za ukrašavanje kolača, stalka za pršut i drugog kuhinjskog pribora.

Lidl