Spar Hrvatska pokrenuo portal Dobar tek

Spar Hrvatska, trgovački lanac koji ove godine slavi 10 godina uspješnog poslovanja, predstavio je najnoviji projekt – portal Dobartek.Spar.hr. Nastavak hvaljenog časopisa Dobar tek koji je kupcima Spar-a itekako poznat, portal predstavlja  iskorak u sve popularniji kulinarski svijet u Hrvatskoj.

Portal modernog i dopadljivog dizajna na jednom mjestu nudi velik broj provjerenih recepata – od ličkog lonca sve do raw fooda, ali i dodatne sadržaje koji ga čine posebnim. Video recepti, preporuke najbolje vrste vina uz svaki recept, funkcionalna tražilica, dodatni sadržaji o kulinarskim trendovima, male kuharske tajne – na portalu Dobartek.Spar.hr dostupni su svima. Portal osim recepata donosi i zanimljive priče o namirnicama i novostima iz kulinarskog svijeta, a moguće je čak i pitati profesionalnog kuhara za savjet ako nešto ne uspije s receptom – što će svaki ljubitelj kuhanja zasigurno cijeniti.

Spar-Helmut Anton Fenzl‘Želimo biti pouzdan savjetnik i kompetentan partner u odabiru namirnica i pripremi jela. Ovaj portal je mjesto na kojem možete pronaći rješenje svog problema, a osmišljen je kako bi bio jednostavan za korištenje, intuitivan i koristan. Tražilica prema različitim kategorijama omogućuje da prema nekoliko kriterija brzo pronađete recept kakav trebate – bilo da se radi o brzom ručku za dijete koje je stiglo iz škole ili desertu kojim želite impresionirati goste’, objasnio je predsjednik uprave Spar Hrvatska, Helmut Anton Fenzl.

Portal Dobartek.Spar.hr svaki tjedan donosit će i recept za jelo koje se može spremiti s artiklom iz akcijskog letka, ali i kontinuirano nadopunjavati bazu recepata s minimalno 50 novih recepata mjesečno.

U gradovima gdje posluje, Spar je prepoznat od strane kupaca po ponudi izuzetno bogatog asortimana vrhunskih proizvoda, dijelom i kroz ponudu robnih marki. Spar robne marke nisu samo povoljnije već su i inovativne – pa tako Spar nudi linije namijenjene posebnim prehrambenim potrebama kao što su Spar Free from i Spar Vital linije, liniju bio proizvoda Spar Natur*Pur, ali i liniju proizvoda za vegetarijance Spar Veggie.

P. R.