Specijalizirana trgovina začinima – Kućarin

U Zagrebu je otvorena specijalizirana trgovina začinima Kućarin, namijenjena svima koji cijene ukusnu i zdravu hranu.

Među stotinjak začina i mješavina, gotovih marinada, svježeg začinskog bilja, bućina i maslinova ulja, u ponudi su posudice za čuvanje začina, mlinci te ručno rađeni mužari od bračkog kamena. Uz začine iz cijelog svijeta, od koji su neki do sada bili teško dostupni, mogu se nabaviti i bio začini. Posebnost ponude svakako su i kondenzat dima, grill i BBQ sol koji hrani daju specifičan okus roštilja.

‘Volim kuhati, a cijeli život bavim se poslom usko vezanim za začine. Trgovina začinima tako je, za mene, bio logičan korak kojim sam spojio strast sa znanjem i iskustvom. Namjera je nuditi vrhunske proizvode, ali i informirati ljude kako se oni koriste. Začini su zaista ono što svako jelo i piće može poboljšati i ne treba se bojati probati ih, a možda i otkriti neke sasvim nove kombinacije’, objasnio je Matija Bulić, vlasnik trgovine Kućarin.

Dućan svoje ime duguje nazivu za malu žličicu, a svoj će asortiman proširivati na dnevnoj, tjednoj i mjesečnoj bazi.

‘Trenutačna ponuda samo je početak, odnosno baza za koju sam smatrao da će kupce potaknuti na korištenje začina, ali puno je tu još prostora za unaprijeđenje i ono što kupci zatraže, pokušat ćemo nabaviti u najkraćem mogućem roku’, dodao je Matija Bulić.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.