SPLIĆANI ZAŽELILI DOBRODOŠLICU NAJPOZNATIJEM SLADOLEDU NA SVIJETU!

U Splitu svečano otvorena slastičarna Häagen-Dazs na adresi Hrvojeva 9, u Splitu.

Brojni posjetitelji svečanog otvorenja slastičarne Häagen-Dazs uživali su upravoj rapsodiji okusa i uvjerili se zašto Häagen-Dazs slovi za najkvalitetniji sladoled na svijetu. Na otvorenju su prisustvovali: Renata Lovrinčević Buljan, Edita Lučić, Aljoša Asanović, Vesna Budimir, Ivo Perkušić, Petar Dragojević, Damir Rako te brojni drugi.

Vlasnik slastičarne Miroslav Blažević, ovom prilikom istaknuo je kako mu je dugogodišnja želja bila otvoriti slastičarnu u Splitu.

Pitali smo ga čime se slastičarnica namjerava istaknuti, na uistinu jakoj – nazovimo je tako – sladolednoj sceni Cvita Mediterana. „To je jednostavno najukusniji sladoled na svijetu. Sladoledi se spravljaju sa minimalnom količinom (svega 22-28% udjela!) zraka kako bi se dobila iznimno kremasta, baršunasta tekstura. I svi sastojci su vrhunske kvalitete i prirodni“ – ponosno naglašava.

U planu slastičarnice je, inače, kvalitetom osvojiti stalnu publiku, koja će, osim ljeti, dolaziti i zimi.

TJEDAN POPUSTA NA DAR DOMAĆEM STANOVNIŠTVU

Povodom svečanosti otvorenja slastičarnice od 25. srpnja – 2.kolovoza, ovu otmjenu slasticu moći ćete kupiti po 20% nižoj cijeni!

Istinskim sladoledoljupcima kojima čak ni ovo nije dovoljno, splitska će tvornica slatke čarolije ponuditi i svježe pečene waffle, čokoladni lava kolač te kreacije s potpisom slasnih naziva poput Macadamia Crunch ili Brownie Explosion, a u ponudi su i pića sa sladoledom, pa čak i hladni frappe od kave s macaron kolačićima! Nakon svega što smo čuli, vidjeli i probali možemo konstatirati samo jedno – ovakvog sladoleda nema nigdi, a našim sugrađanima zadovoljno poručiti da su dobili jednu sjajnu hedonističku adresu. Kako bi sam osnivač brenda Reuben kazao – Say hello to the extraordinary, ili – napravite mjesta za izvanredno!


Magoo studio

Fotografija: Dean Bubić, Dalmatinski portal