Staročeško crveno pivo – idealno za ljeto!

Pivovara Daruvar, najstariji hrvatski pivski brand utemeljen 1840. godine i jedina pivovara izvan Češke koja proizvodi pivo prema tradicionalnoj češkoj tehnologiji u svojoj ponudi ima i Staročeško crveno premium pivo.staro_cesko_casa (Kopiraj)

Riječ je o specijalnom lager pivu jedinstvenom u Hrvatskoj po svojoj karakterističnoj jantarno-crvenoj boji, proizvedenom od četiri vrste slada. Staročeško crveno pivo već nakon otvaranja boce osvaja neodoljivom bojom i mirisom. Izrazito je pitko, bogate sladne arome s ugodnom gorčinom koja proizlazi iz tri vrste hmelja korištene u proizvodnji ovog piva i idealno je za konzumiranje u ljetnim vrućinama. Razlog tome su isključivo prirodni sastojci i tradicionalna češka tehnologija koja u pripremi jamči užitak i pitkost te jedinstvenu aromu.

Decentna crveno-crna etiketa krasi boce od 0,33 i 0,5 l u kojima Staročeško crveno pivo izlazi na maloprodajno tržište i HoReCa kanal. Novina Pivovare Daruvar jest i ta da se sada pivo isporučuje u novoj, elegantnoj crnoj nosiljci, koja će postupno potpuno zamijeniti dosadašnju zelenu.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.