Street Food Festival na Strossmayerovom šetalištu

Street Food Festival Zagreb u subotu 26. i nedjelju 27. travnja dočekat će svoje drugo izdanje , a održat će se na Strossmayerovom šetalištu, prelijepoj oazi zagrebačkog Gornjeg grada.

Bit će to odlična prilika svim ljubiteljima jedinstvenih kulinarskih mirisa i okusa da za samo 60 kuna u razdoblju od 11:00 do 18:00 sati uživaju u neograničenim količinima nezaboravnih gastro delicija. Uz vrhunska jela sve posjetitelje očekuje još niz iznenađenja, a svaki gost Street Food Festivala kupnjom svoje ulaznice dobit će besplatnu Karlovačko Max pivu koji će boravak na ovom atraktivnom događaju učiniti još ljepšim i zanimljivijim.

Popularni Stross tako će već za dva dana doživjeti pravu malu gastro revoluciju jer će se na osam posebno pripremljenih punktova, pripremati čak 12 različitih i po posebnoj recepturi spravljenih jela iz osam zemalja svijeta. Tako će na svoje doći svi ljubitelji popularnih američkih pilećih krilaca, španjolske paella, meksičkih tortilja, talijanske tjestenine, engleskog specijaliteta ‘fish&chips’, indijskog tradicionalnog bureka, onion bahjia, hrvatskog graha s kobasicama, domaćih janjećih kobasica na roštilju, azijskog woka te još mnogo toga. Na Street Food Festivalu bit će organiziran i poseban Market, odnosno gastro punktovi na kojima će posjetitelji moći po promotivnim cijenama kupiti i nešto iz palete suhomesnatih proizvoda mesnica Pivac, egzotično voće i povrće branda Košare i Kašete te pronaći što na svojim policama krije poznati trgovački lanac Interspar, ali i uživati u brojnim besplatnim degustacijama najpoznatijeg pršuta mesne industrije Pivac, nagrađivanog sira Gligora te brojnim drugim specijalitetima.

Iako meteorolozi za vikend najavljuju mogućnost slabih oborina, organizatori pozivaju sve zainteresirane i sve ljubitelje hrane da svoje slobodno vrijeme provedu na Strossmayerovom šetalištu, jer zaštićen svojim prirodnim krošnjama te posebnim tendama, Festival će omogućiti svima da zaborave na kišu i provedu suhe proljetne dane na Gornjem gradu. Organizirajte svoje vrijeme, posjetite drugo izdanje Street Food Festivala, jer ostalo je još samo dva dana do nezaboravne ponude hrane na zagrebačkim ulicama. Slogan “Jedna ulica, tisuću okusa’ najbolja je pozivnica za one koji vjeruju da je hrana najbolja odluka naših životnih svakodnevica.
Street Food Festival