‘Štrumpfajmo zajedno’ po Hrvatskoj

Konzum, Ledo i PIK dovode omiljene plave Štrumpfove u sve veće gradove Hrvatske u sklopu projekta ‘Štrumpfajmo zajedno’.

Štrumpfovi nikada nisu bili popularniji. Prodavaonice Konzuma obojene u plavo dočekuju štrumpfoljupce s atraktivnim asortimanom proizvoda s likovima Štrumpfova, a kako zabave s veselim plavim stvorenjima nikada nije dosta, na turneju po Hrvatskoj kreće veselo putujuće ‘Štrumpf selo’.

Na parkiralištima Super Konzum prodavaonica u više gradova u kolovozu i rujnu, Konzum, Ledo i PIK pripremaju mnoštvo štrumpfastične zabave. Druženje u Štrumpf selu organizirano je u poslijepodnevnom terminu. Zabavni park površine 120 m2 sadrži brojne igre i zanimljivosti za najmlađe; Štrumpf face painting, Štrumpf radionicu u kojoj djeca mogu crtati, bojati i razmjenjivati sličice, Štrumpf pozornicu na kojoj klinici mogu plesati Štrumpf dance, Štrumpf slagalicu koja se sastoji od 6 velikih kocki koje se slažu u sliku, zatim igru Ne ljuti se Štrumpf po uzoru na popularnu igru Čovječe ne ljuti se te igru Štrumpf memorije. Pobjednici igara i oni najkreativniji bit će nagrađeni prigodnim nagradama, a svi posjetitelji mogu se i fotografirati te kreirati vlastitu Štrumpf fotografiju.

Također mali i veliki ljubitelji plavih simpatičnih stvorenja moći će kupiti novi Ledo sladoled ‘Štrumpfovi’ s okusom žvakače gume i vanilije, zatim degustirati salamu ‘PIKO Štrumpfovi’ u Konzumovim prodavaonicama te uživati u Štrumpforiji koja je zavladala cijelim Konzumom, kao i štrumpfastičnoj glazbi DJ-a.

Već ovog vikenda Štrumpf selo stiže u Zagreb. ‘Štrumpfajmo zajedno’ u subotu, 31. kolovoza u Zagrebu (parkiralište Super Konzuma – Sarajevska 6) od 15.00 do 19.00 sati.

Bez obzira koji vam je omiljeni plavi čovječuljak – Štrumpfeta, papa Štrumpf, Licko, Vicko, Hrga, Lumen ili Trapavi – od sada uz najdraži crtić pratite raspored naše turneje na web stranicama kompanija ili službenim facebook profilima kompanija te se pridružite u štrumpfastičnoj zabavi u selu Štrumpfova u vašem gradu i osvojite štrumpfastične nagrade!

Raspored turneje ‘Štrumpf selo’
30.08. Super Konzum – Karlovac, Trg hrvatskih redarstvenika 1
31.08. Super Konzum – Zagreb, Sarajevska 6
06.09. Super Konzum – Šibenik, Velimira Škorpika 21
07.09. Super Konzum – Split, Put Stinica 1
08.09.Super Konzum – Zadar, Ante Starčevića b.b.

Turneja ‘Štrumpfajmo zajedno’ nastavit će se i u rujnu u gradovima – Poreč, Rijeka, Slavonski Brod i Osijek – stoga pratite web i facebook stranice kompanija te saznajte kad Štrumpforija stiže u vaš grad!

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.