Štrumpfovi oduševili Zagrepčane

U Zagrebu u Super Konzumu u Sarajevskoj 6 započeo je velik zajednički projekt Konzuma, Leda i PIK pod nazivom ‘Štrumpfajmo zajedno’ koji je oduševio sve Štrumpfoljupce i pružio im odličnu  zabavu uz simpatična plava stvorenja i šarmantnu voditeljicu Ivu Šulentić u Štrumpf selu, koje se prostiralo na 200 m2.

Maskote popularnog papa Štrumpfa i Štrumpfete te najmlađima uvijek omiljenog Lede mede, zabavljale su male i velike goste cijelo subotnje popodne. Brojne Štrumpf radionice u kojima su najmlađi mogli crtati, bojati i razmjenjivati  sličice, zatim Štrumpf dance koji je dignuo na noge vesele plesače, bojanje lica likovima Štrumpfova koje je u potpunosti oduševilo mališane te igre memorije i edukativne slagalice osigurale su zabavu za cijelu obitelj. Veliki hit bio je i  mađioničar Gargamel te veseli klaun koji je izrađivao različite oblike od šarenih balona.

Da su se u Štrumpf selu zabavili i oni malo stariji ljubitelji plavih čovječuljaka, potvrdila nam je Iva Šulentić, koja se prisjetila djetinjstva i vremena kad je i sama bila luda za Štrumpfovima:
‘Još kao dijete voljela sam gledati Štrumpfove i moram priznati kako mi je to bio definitivno najdraži crtić, no današnja štrumpfastična atmosfera u kojoj su klinci, ali i njihovi roditelji bili potpuno oduševljeni Štrumpf selom te odličnom  zabavom, dokazala je kako su Štrumpfovi i dalje izrazito popularni kod svih generacija. Zahvaljujući inovativnom projektu Leda, Konzuma i PIK-a Zagrepčani su danas uistinu mogli uživati u Štrumpf ludnici.’

Uz zabavne, ali i poučne radionice posjetitelji su mogli uživati u novom Ledo sladoledu Štrumpfovi okusa vanilije i žvakače gume te PIKO Štrumpfovima, čija se degustacija održala u Štrumpf selu i Super Konzumu.

Štrumpf selo, već sljedećeg vikenda putuje u Dalmaciju te će posjetiti Šibenik, Split i Zadar, a nastavak i raspored turneje možete pratiti na službenim web i facebook stranicama kompanija te štrumpfati uz Konzum, Ledo i PIK.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.