Susret bivših zaposlenika hotela Esplanade Zagreb i InterContinental Zagreb

Danas se u hotelu Westin Zagreb održao predblagdanski susret bivših zaposlenika hotela Esplanade Zagreb i InterContinental Zagreb.

Kako je rekao bivši banket menedžer InterContinental Gojko Karna, začetnik takvog druženja, nastojali su da se taj običaj tradicionalno nastavi održavati. Nakon povratka iz New Yorka, gdje je dočekala svoju mirovinu, palicu organizacije preuzela je gospođa Anđela Weiss, nekadašnja šefica restorana Rubin hotela Esplanade.

Njoj i Karni pridružio se u ovogodišnjoj organizaciji i gospodin Željko Dumančić, nekadašnji šef Uvertire hotela InterContinental koji je svoje kolege počastio pregrštom blagdanskih kolačića iz obiteljske slastičarnice M&M. Zahvaljujući razumijevanju i dobrohotnosti Generalnog direktora hotela Westin Zagreb, gospodina Marija Šuška i njegovih suradnika, gosti su uživali u delicijama hotela i ugodnom druženju.

Pozdraviti ih je došao gospodin Dražen Beronja, Direktor hrane i pića od kojeg su saznali da će se hotel temeljito renovirati od iduće godine. Bilo je tu mnogo pitanja što će se mijenjati u njihovom još nekima, donedavnom domu u kojem su neki proveli i više od pola svog života, a gospodin Beronja im je rado odgovarao i objašnjavao kako će to biti veliki, izuzetno zahtjevan i skupi projekt. U cijeloj gužvi koju ovih pred prazničkih dana ima skoknuo ih je pozdraviti i Šef kuhinje, mladi Tomo Hruban te je u kraćem razgovoru razmijenio iskustva s nekadašnjim šefom Stevom Karapandžom koji je osamdesetih godina prošlog stoljeća bio prava medijska zvijezda.

Bivši zaposlenici hotela Esplanade i Intercontinental Zagreb

Najzgodnije je bilo međusobno prepoznavanje jer se neki nisu godinama vidjeli. Nakon mnogobrojnih razmjena fotografija djece i unučadi, prepričavanja mnogobrojnih događanja u hotelima, a i nekih nezgoda, prepustili su se pjesmi uz zvuke harmonike i nazdravljanju dolazećem Božiću i Novoj godini, zaželivši jedni drugima mnogo zdravlja i ponovnih susreta.

In medias res komunikacije