Ovo je druga po redu radionica od Suzy na kojoj su se pripremale razne juhe i jela sa žlicom. Radionica je održana 1. ožujka u petak od 17 do 20 sati u Centru za kulturu prehrane u Nazorovoj 18. Polaznice su imale priliku naučiti puno toga, a pripremale su se teleća čorba s krumpirom i gljivama, pileća juha s tri vrste noklica (jetreni knedli, griz knedli i noklice), pikantna juha od buče i juha od rajčice. Ljubičasti tim je pripremao juhu od buče, crveni tim sarajevsku čorbu, a žuti tim pileću juhu. Suzy je održala i predavanje o osnovama priprema juha i variva. Također je pokazala kako brzo pripremiti juhu od rajčice, brokule ili karfiola za žene koje su zaposlene i nemaju puno vremena. Nakon druženja i kuhanja, polaznice su se preselile u predavaonicu gdje su kušale sve ukusne juhe koje su pripremile
Be the first to comment