Sve spremno za Rujanfest

Šesto izdanje regionalnog gastro-zabavnog spektakla Rujanfest predstavlja ponajbolje od domaće i regionalne glazbene scene.

Od 13. do 22. rujna na prostoru tik do trgovačkog centra Westgate, na dvije velike pozornice Rujan i West nastupit će velikani pop, rock i etno scene, a ovogodišnji spektakl otvara Severina.

RUJAN POZORNICA / WEST POZORNICA
13.09. SEVERINA / CRVENA JABUKA
14.09. ŽELJKO SAMARDŽIĆ / MIROSLAV ILIĆ
15.09. MLADEN GRDOVIĆ I SLAVONIA BEND / NENO BELAN
18.09. JOLE I MAJA ŠUPUT / OPĆA OPASNOST
19.09. HALID BEŠLIĆ / ZABRANJENO PUŠENJE
20.09. JELENA ROZGA / SINIŠA VUCO
21.09. IVAN ZAK / MAGAZIN
22.09. DRAŽEN ZEČIĆ / MIROSLAV ŠKORO

Delicije i okusi Hrvatske ali i cijele regije biti će prezentirani u brojnim gastro kućama  – Slavonskoj, Dalmatinskoj, Sarajevskoj, Zagorskoj, Kući dobre hrane i veselja, Makedonskoj i Rakijarnici, a za sve one željne adrenalinske zabave i uzbuđenja tu je i veliki zabavni park sa vlakom smrti.

Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking. Besplatni autobus voziti će sa četiri različite lokacije – Zagreba (Črnomerac, Ljubljanica i Studentski dom Stjepan Radić), Zaboka, Krapine i Zaprešića tokom cijelog dana za vrijeme trajanja festivala.

Karte za sve koncerte ovogodišnjeg Rujanfesta moći će se kupiti na blagani Rujanfesta po cijeni od simboličnih 20 kn. Karte za koncert Severine mogu se osigurati u pretprodaji po cijeni od 40 kn u sustavu Eventima (www.eventim.hr). Sve informacije vezane za ovogodišnje izdanje Rujanfesta možete pronaći na službenoj stranici www.rujanfest.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.