Svečano otvoren preuređeni Hotel Dubrovnik

Nakon dvije godine svakodnevnih radova i uloženih 20 milijuna kuna, zagrebački Hotel Dubrovnik, svečanom je večerom gostima i uzvanicima otvorio vrata svojih redizajiranih prostora i predstavio nove vizije poslovanja.

2hotel dubrovnik (Kopiraj)Hotel smješten u samom centru Zagreba, već je pune 84. godine nezaobilazan dio gradske svakodnevnice i mjesto koje rado posjećuju sve generacije Zagrepčana, ali i mnogi gosti i turisti. Redizajnom i pruređenjem, Hotel Dubrovnik dobio je neke nove, futurističke konture, ali i zadržao kulturnu baštinu i svoje izvorne temelje kojima se ponosi i na čemu temelji filozofiju svoga poslovanja.

hotel dubrovnik-gala_vecera (Kopiraj)Koliko su bili uspješni u svom naumu da podignu ne samo razinu svoje kvalitete, već gostima i svim posjetiteljima ponudi nešto novo, pokušao je objasniti generalni direktor hotela Stjepko Bulić, koji je naglasio kako je ponosan na sve učinjeno te da se veseli novim izazovima i neiscrpnim potencijalima Hotela Dubrovnik. Ponosan je bio i gradonačelnik Milan Bandić, koji je pohvalio sve one koji su Hotelu Dubrovnik dali novi izgled, čineći najužu gradsku jezgru modernom i prepoznatljivom, ne narušavajući povijesnu važnost zagrebačkog Donjeg grada.

Na svečanom otvorenju bili su Tihana Harapin Zalepugin i Saša Zelepugin, Nora Krstulović, Ibrica Jusić, Otto Reisinger, Ivan Čačić, Ivana Husar Mlinac, ali i mnogi drugi koji dan započinju kavom u svom omiljenom hotelu. Brojni gosti, svečana gala večera, vrsne kulinarske delicije i probrana vina, bili su samo šlag na tortu jedne lijepe večeri koja je obilježila nove smjerove Hotela Dubrovnik, a Zagrebu podarila još jedno prekrasno mjesto koje će sa zadovoljstovom posjećivati mnogi.

3otto reisinger (Kopiraj)Oni koji nisu imali priliku biti dio svečane večeri, primijetit će novi glavni ulaz Hotela Dubrovnik, novu recepciju i obnovljen kosi krov u novom dijelu hotela. U hotelu je renovirana većina od 232 sobe te predsjednički apartman ‘Dubrovnik Crown Suite’ s terasom i pogledom na Trg bana Jelačića. Uređeno je šest novih kongresnih dvorana, kapaciteta  400 osoba, koje su opremljene najsuvremenijom tehnologijom i za koje Trg bana Jelačića predstavlja jedinstvenu živu kulisu u kojoj će od sada moći uživati svi oni koji posjete novouređene prostore Hotela Dubrovnik.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.