TEATRO DEGUSTACIJSKI COCKTAIL MENI ČETVRTKOM NOVI JE HIT U RIJECI!

Ideja Teatro Lounge Bara je da se svakog četvrtka ponudi neki novi destilat ili povijesni period kao vodilja za kreiranje menija, koji garantira čarobni spoj okusa i pravi doživljaj za nepca!

Teatro Lounge Bar u Rijeci sinonim je kvalitete i jedno od omiljenih mjesta Riječana, ali i brojnih turista, koji ovoga ljeta borave u ‘Gradu koji teče’. Fina kava, prostrana terasa na atraktivnoj lokaciji uz HNK Ivana pl. Zajc, odlični kokteli – mnogo je razloga zašto je Teatro tako popularan među svojim sugrađanima, kojima uvijek nastoji ponuditi nešto novo i svježe, stoga je prošlog četvrtka pokrenuo Tasting Menu koncept. Inovativna je to ideja nastala po uzoru na mnoge vrhunske restorane, koji u svojoj ponudi imaju degustacijske menije. “Teatro Tasting Menu” naziv je za nove, šarene i kreativne četvrtke koji skrivaju zanimljive degustacijske ponude vrhunskih koktela. Upravo kao i u vrhunskim restoranima, u Teatru linija od pet ili tri koktela po osobi garantira apsolutno čarobni spoj okusa i pravi doživljaj za nepca.

“Prošli četvrtak pokrenuli smo važan i veliki koncept kada se priča o koktel sceni kod nas. Kompleksnost izrade menija, kao i izvedba istog, bio je apsolutni izazov za cijeli tim, a pohvalio bih sve kolege na čelu sa vlasnikom, jer smo svi dali svoj maksimum da ovo zaživi. Tokom organizacije samog menija pazio sam na pravilan odabir redoslijeda koktela. Krenulo se sa aperitivnim okusima i završilo sa slatkastim digestivnim koktelom. Vrlo je bitno pratiti samu težinu pića, kao i pravilnu mrežu okusa kod prvih dva koktela, kako se ne bi stvorio kontraefekt. Laganija pića uvijek su uvod u ovakav oblik večeri. Iz razloga popularnosti i navike ljudi koji zalaze u naš bar, odabrali smo gin kao glavnu priču uvodne večeri i nismo pogriješili. Pet različitih sljedova na bazi tog destilata oduševili su sve prisutne. Teatro Tasting Menu iskorak je koji je Rijeci trebao i koji je odlično prihvaćen!“ izjavio je glavi barmen u Teatru, Dorijan Skoblar.

„Ideja Teatra je da se svakog četvrtka ponudi neki novi destilat ili povijesni period kao vodilja za kreiranje menija. Ovog četvrtka očekuje vas Teatro Tasting Menija – rum večer. Otkrijte pravi balans pikantnog koktela na bazi Sailor Jerry Ruma koji je osnovan po uzoru na istoimenog karipskog tattoo majstora , osjetite pravu aromu venezuelanskog velikana Diplomatico Reserva Exclusive ili pak lijepi omjer Plantation Ruma u varijanti Daiquiria. Teatro Colada je svakako koktel koji će biti hit večeri.“ nastavlja Dorijan. Ovaj mladi, talentirani i kreativan barmen jedan je priznatijih u području miksologije, a sa svojim originalnim stilom brzo i s lakoćom se našao u prestižnom krugu najperspektivnijih barmena u Hrvatskoj. Zahvaljujući njegovim jednostavnim, ali prepoznatljivim pićima, Rijeka je dobila mjesto gdje se cijele godine može uživati u kvalitetnim koktelima.

Grad na Rječini postaje sve zanimljiviji i privlači sve veći broj gostiju, a koncepti koji donose hedonističke trenutke i posebne doživljaje najbolji su adut. Stoga, ako vas put dovede u ovaj šarmantni grad, svakako posjetite Teatro Lounge Bar i uživajte u koktelima koji donose jedno sasvim novo iskustvo uživanja! Širok osmijeh gostiju, sjajna atmosfera i fini kokteli najbolji su pokazatelj da je inicijativa od starta na jako dobrom tragu. Adresa je Verdieva 3, Rijeka.

PR365

Fotografija: Igor Mažar