Tečajevi stranih jezika u inozemstvu

U kinu Gold Class by American Express, u CineStaru Zagreb, predstavljen je novi katalog PBZ Carda, putničke agencije ‘Tečajevi stranih jezika u inozemstvu – grupni i individualni polasci 2016.’

PBZ Card u novom katalogu donosi bogatu ponudu tečajeva stranih jezika u inozemstvu predlažući mladima da dio ljetnih praznika provedu na uzbudljiv i koristan način usavršavajući znanje stranog jezika te istovremeno otkrivajući druge kulture, povijesti, običaje i znamenitosti.

Katalog donosi bogat izbor iz ponude grupnih polazaka na tečajeve stranih jezika, koji se od ostalih sličnih tečajeva na tržištu izdvajaju po pomno odabranim školama, kao što su Brighton College, Queen Mary University, Goldsmiths College, Royal Holloway i drugi, kvalitetnoj nastavi s izvornim govornicima, smještaju u jednokrevetnim sobama na bazi punog pansiona i drugim. PBZ Card, putnička agencija osigurala je da sa svakom grupom putuje pratitelj koji boravi u inozemstvu zajedno s grupom, brine o redovitom pohađanju nastave i drugih organiziranih aktivnosti, pomaže polaznicima u izvršenju školskih obveza te ih prati na izlete i razglede, koji su uključeni u cijenu aranžmana.

Osim grupnih polazaka u katalogu su predstavljeni i programi individualnih polazaka na tečajeve stranih jezika u inozemstvo, i to za učenje engleskog, njemačkog, talijanskog i španjolskog jezika. Agencija nudi i organizaciju individualnih i poslovnih tečajeva jezika u inozemstvu za sve dobne skupine.

Posebne pogodnosti kod plaćanja, kako tečajeva stranih jezika u inozemstvu tako i drugih putničkih usluga PBZ Carda, ostvaruju korisnici American Express kartica budući da su im ove usluge dostupne po najpovoljnijim uvjetima plaćanja, kao što je obročno plaćanje do 24 rate bez kamata i naknada.

Korisnicima Croatia Airlines American Express kartica, čiju kupnju PBZ Card nagrađuje sakupljanjem nagradnih milja (u omjeru 4 kune = 1 Miles & More nagradna milja), na raspolaganju su i dodatne pogodnosti jer njihove prikupljene milje prilikom plaćanja putničkih usluga PBZ Carda vrijede dvostruko.

Sve ponude tečajeva stranih jezika nalaze se i na novim web stranicama PBZ Carda, putničke agencije: www.pbzcard-travel.hr, koja je responsive te se njezin sadržaj može jednako kvalitetno pregledavati i čitati i na pametnim telefonima, tabletima, prijenosnim računalima i drugim uređajima.

Putničke usluge PBZ Carda dizajnirane su kako bi se zadovoljili rafinirani putnički zahtjevi korisnika American Express kartica, ali i putničke potrebe ostalih klijenata. Zahvaljujući putničkom poslovanju, PBZ Card je u mogućnosti korisnicima svojih kartica pružiti dodatnu vrijednost, koja uključuje putničke usluge visoke kvalitete integrirane s uslugama i brojnim pogodnostima kartičnog poslovanja.

P. R.