Terme Dolenjske Toplice, terme s dušom i osmijehom

Bazeni, napunjeni termalnom vodom, ugodne kupelji, opuštajuće saune, masaže po vašoj mjeri, … u tri centra za opuštanje Termi Krka čeka Vas sve potrebno za opuštanje tijela i duha.

U Termama Dolenjske Toplice teško ćete naći čovjeka koji se ne smije i koji se neće pobrinuti da se dobra volja širi brzinom epidemije. To je zbog toga što mi, zaposlenici Termi Dolenjske Toplice goste gledamo očima, ali i dušom i srcem. Što znači da gost nije broj, nego je u tom trenutku najvažnija osoba na svijetu, vrijedna naše potpune pažnje.

Wellness centar Balnea sinonim je za opuštanje i maženje tijela i duha.  U Laguni su Vam dostupni kombinirani bazen, u kojem se 365 dana godišnje možete kupati i plivati vani i unutra, unutarnji bazen i dječji bazen s gusarskim brodom. Začin i dodatno opuštanje osiguravaju vodeni i zračni mjehurići, te druge vodene masaže i atrakcije u bazenima. U masažnom bazenu vrije termalna voda.  Vikendom su bazeni otvoreni duže, jer nakon napornog tjedna još više odgovara opuštanje u toploj termalnoj vodi, a kao točku na i dodajemo još čašu šampanjca.

Gosti se kod nas mogu razmaziti i u Oazi, svijetu sauna s finskom, turskom, bio-saunom, japanskom parnom kupelji i zen sobom. Aura je dio, u kojem si možete priuštiti brojne vrste masaža (od klasičnih i shiatsu, Lomi Lomi, masaža s kamenjem, berberska masaža s uljem argana, te s medom ili čokoladom). U Auri su Vam dostupne i vrhunske kozmetičke usluge (pedikura, manikura, depilacija, njega obraza i tijela …), u sklopu Aure nalazi se i ambulanta za estetsku kirurgiju.

Tripadvisor i Trivago su hotel Balnea uvrstili među sedam najboljih wellness hotela u Europi. Možete si priuštiti apartman s kaminom, krevet s baldahinom i masažnu kadu, a dan možete započeti doručkom u krevetu. Do centra za opuštanje možete prošetati po panoramskom hodniku, koji otvara pogled na zelenu okolicu, tijekom boravka upoznat ćete i umjetničko lice hotela Balnea.

I prehrana je kod nas od velike važnosti. Ono što jedemo, gradi nas i mijenja. O tome ovise naša snaga, naše zdravlje, naš život. Uvjereni smo, da je najbolje što možemo učiniti za Vas staviti na stol svježu i zdravu hranu, koja nije zagađena otrovnim tvarima. Našu kulinarsku ponudu obogaćuju povjerenja vrijedni lokalni uzgajivači i prerađivači. Hrana uzgojena i prerađena u bližoj okolici visoke je kvalitete, njen transport od polja do stola je kratak, a zbog toga je i svježa.

U Termama Dolenjske Toplice posebno nam je drago ugostiti obitelji, kao takve i drukčije, bilo da su roditelji s djecom, djedovi i bake s unucima, mladi parovi, ukratko sve koji dijele ljubav.

Za najmlađe smo uredili posve novu igraonicu, koja se nalazi kod kafića Balnea, u njoj djeca imaju na izbor veliku zbirku bajki, bazen sa šarenim lopticama i pravi poligon za penjanje. Igraonica je svijetla i sigurna, zbog toga možete svoje najmlađe bez brige neko vrijeme pustiti da se poigraju, a Vi u to vrijeme u miru popijete ukusnu bijelu kavu i priuštite si najbolju čokoladnu tortu. Osjetite trenutke radosti – s novim iskustvima u Termama Krka. Živite život punim plućima.

PR