Terme Tuhelj i dalje nižu nagrade za kvalitetu

Terme Tuhelj26. i 27. studenoga održan je XVIII. kongres hotelijera u organizaciji Udruge poslodavaca/poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH), koja je jedna od najistaknutijih turističkih udruga u Hrvatskoj.

Na godišnjem okupljanju hotelijera iz cijele Hrvatske, pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH, gospođe Kolinde Grabar Kitarović, Ministarstva turizma RH i Hrvatske turističke zajednice proslavljena je uspješna 2015. poslovna godina uz brojne panele, radionice, izlaganja te dodjelu godišnjih nagrada najboljim hotelima u 2015. godini. Tema kongresa bila je ‘Inovacijske tehnologije u hotelijerstvu’ s naglaskom na brojne trendove i novitete koji se događaju u našem okruženju i svijetu vezano uz način odvijanja rada, komunikacije s tržištem, obrade podataka i pružanja same usluge. U sklopu najboljih i Terme Tuhelj su dobile nagradu: Priznanje za 3. mjesto u kategoriji Najbolji hoteli s 4 zvjezdice u kontinentalnoj Hrvatskoj. S obzirom da smo dugo godina za redom primali priznanja kao najbolji hotel s 3 zvjezdice, izrazito smo ponosni što se nova kvaliteta našeg rada i poslovanja, kao i razvoj poslovanja u smjeru podizanja razine kvalitete usluge i kategorizacije hotela, a što je bio cilj izgradnje novog Hotela WELL****, prepoznala i nagradila.

Terme Tuhelj ove godine dobile su i priznanje Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice na 2. Najbolju atrakciju godine u kategoriji Rekreacija i zabava, čime podcrtavaju bogatstvo doživljaja u Hravtskoj – Punoj života, te Priznanje Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku kao Najbolje SPA/lječilište u Hrvatskoj od strane Hrvatske gospodarske komore.

PR