Terme Tuhelj i Terme Olimia razveselit će umirovljenike uoči Božića

Čak 200 darova za starije sugrađane slabijeg imovinskog statusa zapakirali su zaposlenici na zajedničkom druženju

Nakon što su lani uoči Božića darovima razveselili djecu iz obitelji slabijeg imovinskog statusa na lokalnom području, Terme Olimia i Terme Tuhelj i ove godine nastavljaju s humanitarnim djelovanjem. Zapakirali su čak 200 darova za umirovljenike, svoje susjede, koji teško žive i kojima svaki oblik pomoći itekako dobro dođe, posebice u ovo predblagdansko vrijeme. Vrijednost ove humanitarne akcije još je veća jer su svaki od poklona zapakirale i ukrasile vrijedne ruke zaposlenika i to na zajedničkom druženju.

„Zahvaljujemo svim zaposlenicima, ali i našim dobavljačima – veletrgovini Davidov hram, kozmetici Afrodita, Alma Mix-u, Podravki, Metrou, Mladinskoj knjizi i Gorilla printu – koji su se s veseljem uključili u akciju. Poruka je jasna – dobro je činiti dobro!“, kažu iz ovih poznatih terma.

Gradski Crveni križ Klanjec, kao i Crveni križ Šmarje pri Jalšah dostavili su popis umirovljenika slabijeg imovinskog statusa i pomoći će u podjeli darova. Zahvaljujući ovoj humanitarnoj akciji, blagdanski stol bit će bogatiji i veseliji za mnoge umirovljenike s ovog područja. Terme Tuhelj i Terme Olimia uvijek pokazuju senzibilitet prema onima koji trebaju pomoć, a darivanje u prosincu već je tradicija koja – baš u ovo vrijeme koje budi nadu – pokazuje svu veličinu ljudske dobrote i humanosti.

Lollipop