Terme Tuhelj: Janko Popović Volarić na pripremama

Daleko od gradske vreve, pod okriljem prirode, glumac Janko Popović Volarić pronašao je idealno mjesto za punjenje baterija te se na taj način odlučio pripremiti za  HTV-ov show ‘Ples sa zvijezdama’.

‘Plesni koraci nisu mi strani, ali svjestan sam da je potrebno mnogo truda i rada kako ne bih pao u milost i nemilost sudaca. Ovdje se ipak radio o zahtjevnim kooreografijama i plesnim tehnikama. Zato sam odlučio podvrgnuti se takozvanom selfness načinu života koji su me naučili upravo u Termama Tuhelj’, ističe Janko

Janko Popović Volarić podvrgnuo se selfness tretmanu koji je započeo trodnevnim boravkom u hotelu Well**** gdje je zajedno s liječnicom dr. Cvetkom Auguštin prvotno popričao o stvarima koje bi volio promijeniti kod sebe, a nakon toga podvrgnuo se različitim tretmanima. Cjelokupan selfness program sjedinjuje prirodu, okolinu koja okružuje čovjeka, posebnu prehranu i posebno prilagođene vježbe i tretmane koje osoba može primjenjivati i kod kuće. Radi se o tzv. energetskim vježbama kojima se otvaraju čakre u tijelu te pomažu kod jednakomjerne raspodjele energije po tijelu. Vježbe su vrlo jednostavne te se svrstavaju u takozvanu dnevnu energetsku rutinu koju čovjek može primjenjivati u bilo koje doba dana, a pomoći će mu da izbaci nagomilani stres i fokusira se na pozitivne elemente. Tome se pridodaje i posebna prehrana koja je utemeljena na nutricionističkim elementima koji su čovjeku potrebni da unese u organizam dovoljnu kombinaciju vitamina, minerala, bjelančevina i vlakana kojima će pospješiti zdraviju regulaciju probave.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.