Terme Tuhelj: Probudite osjetila u Svijetu sauna

Dan u Svijetu sauna nudi čak 18 sauna programa, a na raspolaganju su i odlične ponude za opuštanje u tjednu

Boravak u sauni najviše godi u hladnijim mjesecima, kad smo željni topline.No, sauna neće samo ugrijati tijelo, ona će pospješiti izlučivanje štetnih tvari iz organizma te je iznimno učinkovita u borbi protiv celulita i suvišnih kilograma.

Svijet sauna u Termama Tuhelj proteže se na tisuću četvornih metara i najveća je oaza sauna u Hrvatskoj. Nudi četiri finske, tri parne saune i laconium,u kojima gosti svakih sat vremena mogu uživati u različitim programima.

Ako još niste, svakako isprobajte bio saunu koja sadrži posebne ionizirajuće kristale, dok jedinstven doživljaj pruža iprogramska sauna s različitim bojama. Boje će vas opustiti i umiriti, dati vam dodatnu energiju te ubrzati psihički i fizički oporavak, a u ovoj sauni uživat ćete u kombinaciji mirisa, topline i performansa sauna majstora u posebnim aroma programima vrtloženja zraka.

Želite li tonirati i detoksificirati kožu, učiniti je glatkom ili ukloniti bolove, odaberite blatnu parnu saunu s ljekovitim termalnim blatom, a u prekrasnom pogledu na krajolik koji okružuje Terme Tuhelj uživat ćete iz panoramske saune.

Između ciklusa sauniranja osvježenje potražite u bazenu s hladnom vodom ili ledenoj jami. Za potpuno opuštanje odaberite topli jacuzzi s temperaturom vode od 34 stupnja, dok ćete cirkulaciju u stopalima potaknutišetnjom po Kneippovoj toplo–hladnoj stazi. Za odmor i relaksaciju tu su udobneležaljke, vodeni kreveti ili ljuljačke u nekoliko prostorija za odmor, a prirodni napitak ili lagani obrok u Wellness baru upotpunit će vaš dan posvećen zdravlju.

Dan u Svijetu sauna nudi čak 18 sauna programa, a na raspolaganju su i odlične ponude za boravak u tjednu koje će vam omogućiti da izbjegnete velike gužve.

„Svijet sauna zaista je poseban svijet u kojem uvijek pronađem mir. Spoj smirujuće glazbe i mirisa u posebnim sauna programima napune me dodatnom energijom te izbacim sve štetne toksine iz tijela. Najviše volim doći utorkom nakon 18:00 sati kada je u Termama Tuhelj ženski dan. Uvijek pripreme nešto novo“, ispričala je Sanja Doležal, ambasadorica Terma Tuhelj.

Više informacija potražite na http://www.terme-tuhelj.hr/

 

PR: Lollipop