Terme Tuhelj: Slastice u srcu prirode

Terme Tuhelj pozivaju sve ljubitelje slatkih zalogaja i prirode na uživanje u kolačima i sunčanim svibanjskim danima s pogledom na zagorske brežuljke. Odlična prilika za opuštanje u oazi zelenila pruža se na samo 45 minuta od Zagreba.

Tijekom svibnja posjetitelje  Terma Tuhelj u sklopu Festivala slastica očekuju brojne degustacije, prezentacije izrade kolača, slatka iznenađenja te bogata ponuda slastica – od  terra kocki, kavana i sacher kocki, do kremšnita, savijača i torti raznih vrsta.

Svakog petka u 21 sat u Terra Lounge baru Terma Tuhelj posjetitelji mogu okušati sreću u igri kušanja kolača – onaj tko pogodi kolač ili namirnicu osvaja rođendansku tortu, dok ostali natjecatelji dobivaju kolač po izboru.

S novim trikovima i starim tajnama u umijeću pripreme kolača posjetitelje će upoznati glavna slastičarka Terma Tuhelj, Marija Blažun. Ona je, inače, virtuoz u izradi raznih svadbenih kolača, torti te babičinih kolača, a zainteresirane će podučiti kako napraviti savršeni sezonski desert te kolač iznenađenja napravljen prema domaćoj autohtonoj recepturi. Radionica izrade kolača održana je u subotu 18. svibnja.

Tijekom Festivala slastica sve torte i kolači u Terra Lounge baru Terma Tuhelj bili su povoljniji 50%, kao i štrukle u Dvorcu Mihanović i Element baru. Za kupljene slastice u iznosu iznad 120 kn svaki kupac dobio je jednu gratis kartu za kupanje na bazenima Vodenog planeta!

Opširnije na: www.terme-tuhelj.hr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.