Na 4. kulinarskoj manifestaciji Krapinsko-zagorske županije ‘Zagorski Chef – Chtef 2014’ održanoj u Tuheljskim toplicama, Tomislav Kožić pobijedio je s jelom nazvanim Purica na dlanu, a za desert je pripremio medenjak s bistričkim šljivama. Nagradu su mu dodijelili potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja Branko Grčić te krapinsko-zagorski župan Željko Kolar.
Izgled, miris, preciznost termičke obrade, moderna prezentacija jela te maštovitost i kreativnost kuhara u detaljima jela bile su neizostavne točke u procjenjivanju. Jela inovativnih kuhara procjenjivao je tročlani žiri sastavljen od iskusnih i stručnih gastronomskih eksperata: činili su ga Ivica Štruml, predsjednik žirija i chef kuhinje u hotelu Palace, Branko Čukelj, dopredsjednik Hrvatskog kulinarskog saveza i chef kuhinje u hotelu Sheraton, te Slavko Večerić, počasni član Hrvatske kulinarske akademije i chef restorana Turist.
Od nedavno, izvršni chef grupacije Bluesun Hotels & Resorts, Tomislav Kožić nosi titulu Zagorskog chefa već drugu godinu za redom i treći put ukupno u četiri godine njenog dodjeljivanja.