![1Suzy-Mama zna [470x140]](https://www.menu.hr/wp-content/uploads/2013/04/1Suzy-Mama-zna-470x140.jpg)
U Centru za kulturu prehrane u Zagrebu održana je treća po redu kulinarska radionica ‘Mama zna’ pod vodstvom Suzy Josipović Redžepagić na temu rižota i tjestenine.
Na prvom satu održano je predavanje i degustacija u učionici. Suzy je objasnila osnove pripremanja rižota, te pokazno u učionici pripremila rižoto i tjesteninu s divljim šparogama i pršutom. Nakon toga polaznice su degustirale pripremljena jela i potom krenule u kuhinju gdje su bile podijeljene u dvije grupe – žuti i crveni tim.
Drugi sat bio je posvećen kuhanju u dvije grupe. Pripremale su se lazanje s mljevenim purećim mesom i canelloni punjeni sirom i špinatom, a na trećem satu se sve to degustiralo.
M. I.
Be the first to comment