Turski kuhar oduševio košarkaše u Zadru

Spektakl nezamislivih kulinarskih delicija oduševio je na Gala večeri Zadar Basketball Tournamenta.

Turska kuharska zvijezda Nusret Gokce, apsolutni majstor u čijim mesnim delicijama redovito uživaju najpoznatije turske zvijezde, poput glumačke ekipe serijala ‘Sulejman Veličanstveni’, opravdao je epitet jednog od najboljih turskih kuhara. U sukošanskoj D marini priredio je Gala večeru za pamćenje, za koju je namirnice birao prije nekoliko dana, kada je tek stigao u Zadar.

‘Ovo je zaista jedno jedinstveno iskustvo. Nusret je majstor kad su mesne delicije u pitanju i moram priznati da smo prisustvovali jednom višeosjetilnom putovanju koje me ostavilo bez daha!’, izjavio je košarkaš berlinske Albe, Leon Radošević.

Prekrasna Gala večera Zadru je donijela dašak svjetskog glamoura. Predsjednik turske Dogus grupe Ferit Sahenk u Zadar je stigao na poziv organizatora, a u delicijama iz našeg kraja pripremljenim na jedan nov način, uživale su i košarkaške zvijezde Luka Žorić, Sinan Guler, Leon Radošević i brojni drugi.

Zadar Basketball Tournament ovog je vikenda okupio ponajbolje europske košarkaške momčadi, koje predvode turski prvaci Fenerbahce Ulker, nacionalni kolege Galatasaray Liv Hospital i Daraussafaka Dogus, njemačka Alba Berlin te hrvatska Cedevita i domaćin Zadar.

Select PR