U središtu Rimu održana ekskluzivna večera MICHELINA i Hrvatske turističke zajednice!

Marijo Curić i Francesco Apreda udružili snage u predstavljanju vrhunske gastronomije

U prekrasnom ambijentu restorana Idylio by Apreda u srcu Rima sinoć je održana ekskluzivna „4 hands dinner“ večera u organizaciji MICHELIN-a, najznačajnijeg i najpoznatijeg globalnog vodiča za restoranei Hrvatske turističke zajednice. Za vrhunski eno-gastronomski doživljaj bili su zaduženi Marijo Curić, chef restorana 360 u Dubrovniku te Francesco Apreda, chef restorana Idylio by Apreda u Rimu, oba restorana koji s ponosom nose prestižnu MICHELIN-ovu zvjezdicu koja je jamac kvalitete i jela spremljenih od vrhunskih namirnica.

Među brojnim uzvanicima koji su imali priliku uživati u bogatstvu mirisa i okusa, odnosno u prezentaciji raznolike hrvatske i talijanske eno-gastronomije ističu se partneri i predstavnici talijanskog turističkog sektora, predstavnici medija, kao i popularni blogeri te infulenceri specijalizirani za putovanja i gastronomiju. Tako su među uzvanicima bili i Ivana Jelinić, direktorica Talijanske nacionalne turističke zajednice (ENIT),  Alessandro Onorato, pročelnik za turizam, evente i sport Grada Rima, Giuseppe de Martino, direktor hotela St. Regis Roma, koji je ujedno i jedan od najpoznatijih direktora luxury hotela u cijeloj Italiji, prisutni su bili i predstavnici aviokompanije Vueling, brodara SNAV te mnogi drugi. Večeri je prisustvovao i Jasen Mesić, veleposlanik RH u Italiji.

HTZ