Uskrs uz Dr. Oetker – pripremite najfinije slastice i osvojite vrijedne nagrade

Nagradna igra traje 20 dana, a svaki dan jednom sretniku ili sretnici donosi poklon karticu u vrijednosti od 1.500 kuna i plišanu igračku

S proljetnim temperaturama, suncem koji nam u svakodnevnicu unosi posebnu vedrinu i s najfinijim mirisima koji se šire iz kuhinja brojnih domova, jasno je da stiže vrijeme Uskrsa. Smisao blagdana je provesti ih u miru i zajedništvu s najbližim dragim osobama, a takvu atmosferu najbolje mogu upotpuniti fine slastice koje se u uskrsno vrijeme mogu pronaći na stolu. Bogata kulinarska i slastičarska tradicija posebno do izražaja dolazi baš u tom blagdanskom razdoblju kad svaka regija naše zemlje ima svoju slasticu koja se neizostavno mora postaviti na raskošnom blagdanskom stolu.

Bez obzira na to koji se desert priprema ovog Uskrsa, njegovom okusu, kao i mirisu posebnu čar dat će prepoznatljivi sastojci iz Dr. Oetkera, poput vanilin šećera, kvasca, bogatih aroma, praška za pecivo te brojnih drugih proizvoda koji slasticama daju upravo one okuse koji podsjećaju na tradiciju i trenutke kakve povezujemo s razdobljem koje se bliži. Sitni suhi kolači, kuglofi s aromom naranče i dodatkom čokolade, šarena torta, najfiniji kremasti kolači… – neovisno o tome što će se naći u vašoj pećnici tijekom blagdanskog razdoblja, Dr. Oetker će biti vaš najbolji saveznik u kuhinji.

Da bi čarolija blagdanskog stola bila veća, a slastice izgledale još primamljivije tu su Dr. Oetker dekoracije za kolače i torte. Uz šarene mrvice, perlice, cvjetiće, čokoladne glazure, šarena pisma, fundat dekor te boje za kolače možete dobiti slastice koje će obožavati i vaši ukućani i gosti. Naravno, Uskrs ne bi bio tako poseban da nema šarenih pisanica što je ujedno najbolja i najveća zabava za djecu, a Dr. Oetker boje za jaja će im pomoći da stvore svoja mala remek djela i tako pripremu šarenog blagdanskog stola pretvore u najljepša sjećanja iz djetinjstva. Uz Dr. Oetker dekoracije i najjednostavniji kolač će izgledati posebno i jedinstveno – jedina granica je vaša mašta.

20 dana, 20 prilika za nagrade

Kako bi svojim kupcima blagdane učinio još slađima, Dr. Oetker je pripremio nagradnu igru u kojoj 20 dana dijele vrijedne nagrade – svaki dan poklon karticu u vrijednosti od 1.500 kuna te plišanu igračku.

Nagradna igra traje od 29. ožujka do 17. travnja 2022., a sudjelovati možete tako da ostvarite kupnju Dr. Oetker proizvoda u minimalnom iznosu od 50 kuna. Nakon toga, sve što je potrebno učiniti jest sačuvati račun i unijeti ga zajedno s osobnim podacima na www.oetker.hr. Uz malo sreće, možda baš vaše ime u jednom od 20 dana trajanja nagradne bude objavljeno kao ime pobjednika, a nagrada će neupitno blagdane učiniti još veselijima.

Sve detalje o nagradnoj igri možete pronaći na www.oetker.hr

PR