Uspješno održane promocije manifestacije „Dani mladog maslinovog ulja – Giornate dell’olio d’oliva novello“ iz Vodnjana diljem Hrvatske

Bio je ovo vrlo aktivan vikend za organizacijski tim manifestacije Dani mladog maslinovog ulja iz Vodnjana. Održane su brojna predstavljanja, a manifestacija je najavljena u Zagrebu, na dvije lokacije u Rijeci te na više lokacija u Puli.

Međunarodna manifestacija „Dani mladog maslinovog ulja -Giornate dell’olio d’oliva novello“promovira mlado maslinovo ulje, ali i konzumaciju vrhunskih ekstra djevičanskih maslinovih ulja Vodnjanštine koja su po kvaliteti definitivno na samom svjetskom vrhu. Možemo slobodno reći da je Vodnjan grad maslinovog ulja najbolje kvalitete te da će tijekom tri dana nadolazeće manifestacije postati meka svih ljubitelja vrhunskih maslinovih ulja. Dani mladog maslinovog ulja donose još više jer se uvijek nastoji sljubiti kvalitetna maslinova ulja s najboljim gastronomskim i enološkim delicijama. Bit će to pravi doživljaj za gastroljupce, ali i sve željne dobre zabave, druženja te edukativnih događaja. Zahvaljujući brojnim renomiranim izlagačima iz Hrvatske i inozemstva, prisutnim kuharima koji sudjeluju u gastro showu, predavačima i stručnjacima koji vode predavanja, vođene degustacije maslinovih ulja i edukacije, a sve to i uz bogat program Manifestacije, Vodnjan postaje mjesto koje morate posjetiti od 15. do 17. studenoga 2019. godine kako bi proveli nezaboravne i vesele trenutke na jubilarnim 15. „Danima mladog maslinovog ulja -Giornate dell’olio d’oliva novello“ u Vodnjanu. 

Karavana promocije manifestacije krenula je još nedavno u Ljubljani gdje je predstavljanje Dana mladog maslinovog ulja izazvalo odličan odaziv medija i turističkih djelatnika. Ovaj vikend bio je udarni i promocije su održane u centru Zagreba, na riječkom Korzu i u ZTC centru, dok je u Puli manifestacija predstavljena na nekoliko lokacija. U mirisima i okusima maslinovih ulja Vodnjanštine mogli su uživati posjetitelji pulske tržnice, trgovačkog centra Max City i Pula City Mall-a. Na svim lokacijama održavanja promocija, posjetitelji su imali prilike kušati mlada maslinova ulja kao i upoznati se bogatim Programom manifestacije te dobiti osnovne informacije. Reakcije posjetitelja na promocijama bile su odlične te se stoga očekuje velik broj dolazaka iz Slovenije, Rijeke, Liburnije i Kvarnera te iz Zagreba.

Karmen Radetikio